091111, 23.32

Det måste kännas otroligt tråkigt att inte ha gjort den bästa versionen av sin egen låt. T ex Radioheads Creep, som Timo Räisänen gjort en cover på i en helt annan tappning. Det kanske bara är min åsikt men jag anser att Timos version är otroligt mycket bättre. Jag måste erkänna att jag börjat gilla orginalet mer på senare tid men den är fortfarande sämre än Timos. Den känns som att den aldrig riktigt kommer igång, man väntar på den där wow-känslan som man ofta får av låtar man gillar men den kommer inte riktigt i orginalversionen.

Finns fler covers jag gillar bättre än orginalen men som jag dock inte har i minnet för tillfället. Lovar er en uppdatering om jag kommer på fler exempel. Men, det jag ville komma till var att om fler än jag anser att vissa covers är bättre än the original songs så måste det kännas jäkligt surt för artisten/bandet som gjort låten. Att nån annan "lånar" låten och höjer den till en helt annan nivå än man själv lyckades med. Vore jag låtskrivare lovar jag att det skulle hända mej. Surt.

Kommentarer
Postat av: wear a smile it goes with everything

Lägg en röst på mig i veckansblogg tävling! nr 9 så är du as bussig :)



http://snyggeman.blogg.se/2009/november/veckan-blogg-final.html#comment

2009-11-12 @ 15:07:04
URL: http://martinastork.blogg.se/
Postat av: LAASTNIGHT

Hejsan!

Jag vill bara medela dig att jag precis skapat en blogg som kommer handlar mycket om musik, kändisar, kläder, tips och massa annat skoj. Denna blogg kommer ej handlar om mig eftersom det är väldigt vanligt att många personer just bara fokuserar på sig själv i bloggen. Därför vill jag förmedlar något annat än just det. Hoppas du finner intresse och spanar in min blogg:)

Ha en fortsatt trevlig dag. MVH/ http://laastnight.blogg.se

2009-11-12 @ 17:09:36
URL: http://laastnight.blogg.se/
Postat av: denice

sv: jasså? det lät inte så bra.. något särkillt eller bara allmänt sjuk eller någpt? jo det är bra med mig=)

2009-11-12 @ 22:29:28
URL: http://denicedavidssons.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: okej :/

jo, det är bra med mig :)

vad gör du då?

2009-11-13 @ 10:21:47
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: denice

Sv: oj verkligen tråkigt att höra.. kärleken är verkligen som bäst när det varar med svider som mest när det tar slut.. jag va med om samma sak, fast för mig handlade om ca 1 år.. ush.. men vi går vidare girl! hoppas det blir bättre med tiden tjejen

2009-11-13 @ 15:27:03
URL: http://denicedavidssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0