101212, 22.50

En kommentar till följande inlägg: http://stringoflammingo.blogg.se/2010/december/101209.html 

Anonym:
Vänta nu. Var det inte du som nyss klagade på både bortskämda (kan absolut finnas en anledning till att förädarna vill vara så hjälpsamma att de kanske inte ser att de gör skada, en tjej t.ex. Hade förlorat sin pappa och mamman kanske bara vill ge henne det bästa liv hon kan få utan att tänka på konsekvenserna.)
Du klagade även på människor med dryg attityd. Det kan jag av egen erfarenhet säga att inte alltid känns kul att ha. Jag kan kategorisera mig själv som en sån människa och det är knappast av lust att vara elak eller skada som jag är så. Det är för att jag är en jävligt osäker människa som känner behov av att säga såna saker för att känna mig bra, som att andra ska förstå att de står "under" mig så att säga. Det krävs så jävla mycket mer mod av mig att säga något snällt och vars kärleksfull än att dra något skämt om någon.

Jag tycker INTE att du ska skriva att du inte dömer människor när du precis gjort detsamma själv.
Svar:
Fast om man är med i ett program som heter Ung och bortskämd är det ju inte jag som dömer någon, att ungdomarna är bortskämda är ju ren fakta, finns väl ingen som tycker något annat? Samma sak med människor med dryg attityd, jag dömer ju ingen INNAN jag vet men upplever jag att en människa är dryg mot mej är ju det också fakta och inte jag personligen som dömer. Om du också hade läst tydligt vad jag skrivit så står det ju faktiskt att "jag dömer inte folk på det sättet", alltså jag går inte in i tex en ung mammas blogg och skriver att hon är dum i huvet som skaffar barn tidigt. Däremot sa jag aldrig att jag inte kan ha åsikter om andra människor.

I övrigt förstår jag faktiskt inte vad du vill ha sagt med din kommentar men jag kan säga så mycket som så att du inte verkar ha förstått vad jag skrivit för fem öre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0