Ologiska tankar och åsikter

Jag gick in på Nationalsocialistisk fronts hemsida (fråga mej inte varför, av ren nyfikenhet kanske?) och började läsa om deras politik och jag kan inte annat än skratta ! Det är skrattretande hur folk kan ha så sjuka åsikter, bla vill dom ha (jag citerar) "en befolkningsfrämjande näringspolitik i form av ekonomiska lättnader så som sänkt skatt och lönetillägg för barnrika och genetiskt friska familjer" .. Översatt till svenska vill dom helt enkelt utrota människor med genetiska fel ! Och här kommer mera; "Viktiga vidtaganden av rasbiologiska skyddsåtgärder för att säkra den nordiska rasens andliga och biologiska sundhet. Därmed upprättande av en statlig raskontroll. Obligatorisk undervisning i rasbiologi och rashygien samt befrämjande av en sund kroppskultur".. Herregud människor, det finns mer skillnader mellan män och kvinnor än vad det finns mellan svenskar och afrikaner ! Asså jag blir riktigt upprörd när folk har sånna idiotiska åsikter.. Det finns ingen logik i det hela överhuvudtaget !

Kollade på Cold case förut och då handlade det om en svart familj som flyttade till ett område för vita (jag vet inte vilket år det skulle föreställa att vara men det var ju ett tag sen iaf) och alla var ju såklart emot det utom en liten tjej som umgicks med den svarta flickan.. I alla fall så tyckte dom att om hon lekte med den svarta flickan så var det lika fel som att en häst och en höna lekte ! Herregud ! Det är det enda jag kan säga.. En människa är väl för faan en människa även om hudfärgen är mörk eller ljus ? Tror man då att smartheten/dumheten/personligheten/människan finns i färgen på huden då kan man ju fundera över vem det är mest fel på ? Och att till exempel Jonas har blivit mobbad stora delar av sitt liv för att han har mörkare hår än vissa andra.. Jag skulle gärna sätta mej ner och försöka diskutera med en nationalsocialist och få reda på hur dom egentligen tänker, för det är nått jag aldrig kommer kunna förstå mej på..
Varför skulle en människa vara sämre eller dummare för att den har råkat få en viss hud eller hårfärg ? Som jag skrev tidigare, tror man då att det avgörs i hud eller hårfärg är man jävligt korkad själv, DET är min åsikt !

Kommentarer
Postat av: Jonas

Ja man kan ju bara instämma, fattar inte och kommer aldrig göra det heller..

2008-11-05 @ 23:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0