101231, 22.45

Vi hade som tradition att strax efter tolvslaget på nyårsafton ringa till mormor och skrika "Gott nytt år!" i örat på henne. Ni anar inte hur mycket jag önskar att vi kunde få göra det även ikväll.
101220, 13.10

Bakade pepparkakor igår ! Dock är degen MYCKET godare än det färdiga resultatet .Man har inte roligare än man gör sej, som min mor brukar säga !

101219, 21.05Musikhjälpen 2010 ♥


101218, 22.51

Två julfavoriter;

Nybakta lussebullaroch pepparkaksrullar
101218, 22.31

Lyssnar på Musikhjälpen i P3 och alldeles nyss var det någon som önskade en helt fantastisk låt.
Jaa, vad ska man säga ?

101215, 15.21

Det här måste ju vara ett av dom roligaste klippen som finns på youtube! ;)


101213, 22.07
Hade gärna sett ett pilt-lussetåg idag .


101213, 17.48

Nu är både Idol och Så mycket bättre slut, vad fan ska man göra nu?
101212, 22.50

En kommentar till följande inlägg: http://stringoflammingo.blogg.se/2010/december/101209.html 

Anonym:
Vänta nu. Var det inte du som nyss klagade på både bortskämda (kan absolut finnas en anledning till att förädarna vill vara så hjälpsamma att de kanske inte ser att de gör skada, en tjej t.ex. Hade förlorat sin pappa och mamman kanske bara vill ge henne det bästa liv hon kan få utan att tänka på konsekvenserna.)
Du klagade även på människor med dryg attityd. Det kan jag av egen erfarenhet säga att inte alltid känns kul att ha. Jag kan kategorisera mig själv som en sån människa och det är knappast av lust att vara elak eller skada som jag är så. Det är för att jag är en jävligt osäker människa som känner behov av att säga såna saker för att känna mig bra, som att andra ska förstå att de står "under" mig så att säga. Det krävs så jävla mycket mer mod av mig att säga något snällt och vars kärleksfull än att dra något skämt om någon.

Jag tycker INTE att du ska skriva att du inte dömer människor när du precis gjort detsamma själv.
Svar:
Fast om man är med i ett program som heter Ung och bortskämd är det ju inte jag som dömer någon, att ungdomarna är bortskämda är ju ren fakta, finns väl ingen som tycker något annat? Samma sak med människor med dryg attityd, jag dömer ju ingen INNAN jag vet men upplever jag att en människa är dryg mot mej är ju det också fakta och inte jag personligen som dömer. Om du också hade läst tydligt vad jag skrivit så står det ju faktiskt att "jag dömer inte folk på det sättet", alltså jag går inte in i tex en ung mammas blogg och skriver att hon är dum i huvet som skaffar barn tidigt. Däremot sa jag aldrig att jag inte kan ha åsikter om andra människor.

I övrigt förstår jag faktiskt inte vad du vill ha sagt med din kommentar men jag kan säga så mycket som så att du inte verkar ha förstått vad jag skrivit för fem öre.

101210, 20.15

Jay eller Minnah ?Det är frågan !


101210, 11.52"Om han vore snygg skulle han vara skitsnygg!"


101209, 17.24

Man kan bli så förbannat trött på hur mycket tid människor lägger ner på att tycka och tänka saker om hur andra väljer att leva sina liv. Man kan tydligen hitta fel i precis allt. Och jag har så otroligt svårt att förstå det där. Jag dömer inte människor på det sättet, jag tänker inte ens så. Läser t ex en blogg som skrivs av en kille vars flickvän dog för 2 år sedan drygt (om jag inte minns helt fel). En tid efter det skrev han om hur han träffat en ny flickvän vilket ju är fantastiskt. Men det var tydligen många som reagerade och tyckte att det var fel, att det skulle tyda på att han bara glömt sin döda flickvän och gått vidare. Varför hänga upp sej på en sådan sak? Och vem bestämmer hur länge det ska ta innan det är okej att skaffa någon ny? Ska han gå hela livet och sörja en flickvän som aldrig kan komma tillbaka? Ska hans liv också behöva ta slut bara för att hennes gjorde det? Det är väl helt fantastiskt om man kan hitta kärleken igen efter att ha gått igenom något sådant. Jag förstår inte hur det på något sätt skulle kunna ses som respektlöst. Det här är ju bara ett exempel på vad folk hänger upp sej och klagar på. Jag kan förstå om man hänger upp sej på ifall någon diskriminerar andra i sin blogg eller rent ut sagt håller på med en massa jävla skit. Men om man väljer att skaffa barn som ung eller om man hittar kärleken igen efter att en gång ha förlorat den, det tycker inte jag att andra ska hänga upp sej på över huvudtaget.

Jag säger som jag brukar, om alla bara la ner hälften så mycket tid på att leva sitt eget liv på bästa sätt skulle världen vara en mycket mer trivsam plats.101208, 22.35

Idag satte jag nytt personligt rekord i armhävningar, det blev 12-15-15! Tilläggas bör att här snackar vi riktiga armhävningar, inga fejkhävningar på knäna inte! Bra gjort säger jag och ger mej själv en välförtjänt klapp på axeln.101206, 22.22

Ursäkta mej men hur fan kan man sitta i tv och säga "i högstadiet brukade min pappa läsa mina läxor åt mej och sen berätta han vad det handlade om" utan att skämmas? Och hur i helvete tänker man som förälder när man gör en sån sak? Tror man att man hjälper sitt barn? Det tror nämligen inte jag. Jag tycker synd om dom bortskämda ungdomarna som är med i programmet Ung och bortskämd. Det är inte snällt att göra så mot sina barn. Hur ska dom klara sej i livet när dom blir uppassade dygnet runt? Och jag skulle skämmas nått så fruktansvärt om min intelligensnivå när det gällde hushållssysslor inte var högre än deras. 

Det är ju heller inte konstigt att det finns sådana klasskillnader i Sverige när det finns den här typen av människor. Människor som lixom på allvar kan sitta och tycka att "jag ska minsann inte behöva städa och laga mat". Människor som varje månad shoppar för mer pengar än jag får sammanlagt på ett halvår. Jag tycker det är skandal. Och framförallt en jävligt oattraktiv egenskap att dras med.


101205, 15.31

Ofta är ju refrängen i en låt det som gör själva låten. Men i vissa unika fall skulle man lika gärna kunna klippa bort refrängen och bara spela versen. Ett sådant exempel är Trains låt Hey, soul sister. Versen är grymt bra och man sitter där med förhoppningen att refrängen kommer vara ännu mer grymt bra. Men när den väl kommer så blir man först kanske snopen och sen fruktansvärt besviken, för enligt mej är den refrängen absolut ingenting jämfört med versen. När det kommer till refrängen så lixom bara dör hela låten. Ungefär som sista refrängen i Chris Browns låt Forever. Galet bra fram tills efter sticket då den också bara dör. För sticket är ju lite som versen, där byggs spänningen upp inför det som komma skall lixom och man förväntar sej något explosivt, storslaget och fantastiskt. Så blir det bara platt fall och ingenting med nått. Lite trist.

Någon som håller med mej?

 
101204, 23.57

Jag känner mej så vidrigt, jävla ensam. Allting är värdelöst och överallt gör det bara ont.
Och som pricken över i:et tror jag att jag håller på att bli sjuk.
101203, 13.30


101202, 23.37

Dryghet. Det är en egenskap som är fruktansvärt oattraktiv. Det kan göra världens vackraste människa så jävla ful. Och jag förstår verkligen inte dom människorna som är dryga och bitchiga mot människor dom påstår sej tycka om, sådär som att dom gjort det till ett vardagligt och normalt sätt att tilltala sina kompisar. Självklart kan man väl få ha rätt att vara lite dryg eller bitchig i situationer där det "behövs" men inte ha det som grund för sin attityd mot allt och alla. Speciellt inte mot nära och kära. Jag menar, antingen pratar man väl normalt eller så håller man helt enkelt käften. Skippa attityden för allas trevnad!101202, 11.46

Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 1 på bio igår och den var sjuuukt bra!
Dock sorgligt att det nu bara är en enda film kvar att se fram emot.RSS 2.0