100830, 22.54

Tack för att du lagt ner din själ i att visa hur mycket du värdesätter vår vänskap, du måste verkligen ha slitit röven av dej. . .

Svikare. Det är vad världen verkar bestå av. Svikare och lögnare. Det är i alla fall den enda sortens människor jag har träffat under mina dryga 20 år. Och självklart får det mej att fundera över huruvida det beror på mej själv eller om jag helt enkelt bara haft otur. Riktigt otur, det kanske man har en eller två gånger. Men när alla som stått en nära visar sej vara samma typ av människa, då lutar det ju mer åt att det faktiskt beror på en själv. Jag vet inte.

Eller så får man väl bara inse att svikare och lögnare, det är dom det finns flest av. Tyvärr.


100829, 13.58

Fan vad jag älskar sjukt bra covers på redan bra låtar ♥


Har du inget bättre för dej så kolla in Conor Maynard på Youtube, galet bra.
Till och med så bra att du borde göra det även om du har något bättre för dej!


100828, 20.21En av årets tv-höjdpunkter !


100827, 21.22

Tidigare idag såg jag Sverigedemokraternas reklamfilm inför valet som skulle ha visats i tv4-kanalerna men nu ikväll hörde jag att den tydligen inte godkändes vilket jag anser helt rätt. Enligt han som bedömde det hela (minns inte namnet) så visade filmen hets mot folkgrupp, vilket jag också håller med om, men enligt SD själva bröt den inte alls mot lagen. Det säger ju iofs bara mer om dom än om någon annan.

Läste även att någon ur SD hade sagt om den här filmen att "vi vill inte peka ut någon särskild målgrupp", men vilken tur då att kvinnor iklädda burka fick representera deras "invandrare", burka som är direkt kopplat till muslimer. Då tänker man ju genast att dom menar säkert både norrmän, finnar, danskar och polacker också. Det är så korkat för dom försöker få det att låta som att det är invandringen i sej dom är emot när det i själva verket är muslimerna dom vill bli av med.

Jag hoppas och ber att folk tar sitt förnuft till fånga och röstar den 19 september. På vad fan som helst, bara inte Sverigedemokraterna.


100827, 13.33

Jag är kär i andra versen ♥


100825, 15.47

Suck. Suck. SUCK.

Hur många gånger är det egentligen tillåtet att sucka varje dag? Blev man tilldelad ett visst antal suckar? Har inte jag använt slut på mitt lager snart? Det borde jag ha gjort för längesen för jag har fan inte gjort annat än suckat det senaste året. Ge mej hopp. Ge mej nån endaste, liten gnutta hopp. Hopp om att livet inte föralltid kommer se ut som det gör idag. Jag, ensam. Och så detta eviga suckande.

Förövrigt är det idag exakt ett år sedan jag upplevde mitt livs värsta dag. Blev även en cysta fattigare. 100824, 18.30

Hittade nyss världens mest peppande blogg som skrivs av en tjej vars liv till stor del verkar handla om styrketräning. Blir så sjuukt peppad när jag ser vilka galet snygga, vältränade ben och vilken galet snygg, vältränad rumpa hon har. Ja tack till det! Nån som vill hänga på, börja styrketräna? ;)


RSS 2.0