091229, 21.50

"Allt suger. Man kan lika gärna skoja till det lite."
                                                     -Dr. House091226, 20.27

För fyra år sedan var jag om inte världens så i alla fall en av världens lyckligaste människor. Idag finns inget av den lyckan kvar. Den har byts ut mot tårar, ensamhet, mörker, tomhet, ångest, likgiltighet. Och jag hatar den människan som sitter här och skriver idag. Vad fan har det blivit av mej? Idag, fyra år senare har det inte blivit någonting av mej. När jag tittar mej i spegeln ser jag bara en otroligt patetisk och tragisk människa. Fy fan. Kommer det aldrig bli bättre än såhär?

091225, 23.05

Han är grym. Helt galet.Att det är ett helt halvår sedan han dog är också helt galet.


091224, 23.19

Det här har nog varit den minst julaftonliga julaftonen i hela mitt liv.
Inget känns som det ska. Weard.

091221, 01.18

Jag säger bara; lyssna på dom första 20 sekunderna, JAG ÄR HELT KÄR ♥


091221, 00.03

Satte mej precis vid datorn, inte ont anande. Klickade mej fram till blogg.se där jag möts av en bild på Brittany Murphy och en text där det framgår att denna kvinna, endast 32 år gammal är död. Hjärtstillestånd. Asså, vad är det här? Har aldrig någonsin varit med om att så många kändisar dött under ett och samma år? Michael Jackson, Patrick Swayze, Stephen Gately och Uffe Larsson är bara några.

Det är tragiskt. Extra tragiskt blir det ju när människor som Brittany, som är alldeles för unga, lämnar jordlivet.R.I.P


091217, 02.22

Jag och min ena syster sitter bredvid varandra med varsin bärbar dator,
vi pratar knappt men vi skriver till varandra på både bilddagboken och msn.

Herregud. Vart är världen påväg egentligen?091217, 02.01

"Lycka är överskattat, man får vara nöjd om man är glad nån gång ibland"

091215, 22.56

Kicken, var är den? Kicken, vart tog den vägen?


091214, 20.42

För att fortsätta lite på gårdagens inlägg om världens bild av den traditionella lucian så upptäckte jag att jag för ungefär ett år sen skrivit om lucia, dock ur en annan synvinkel. Hade då läst en insändare i tidningen om att killar också skulle få vara lucior, vilket många tydligen var emot. Jag skriver samma som jag skrev då, jag personligen anser att lucian ska vara av det kvinnliga könet men eftersom vi i dag ska ha ett jämställdt samhälle där kvinnor ska ha rätt att göra "mans-grejer" så är det väl inte mer än rätt att även killar ska ha den rätten? Ska vi gå så långt med feminismen att det knappt ska få heta polisman ska väl inte en lucia tvunget behöva vara en tjej?

Jag är för jämställdhet och jag är för rättvisa men ibland känns det som att det går lite till överdrift. Allt kan ju inte vara millimeterrättvist mellan alla människor. Så är det ju bara. Jag tycker att man ska kämpa för rättvisan och jämställdheten där det är nödvändigt och behövs. Tex på arbetsplatser där kvinnors lön skiljer sej från männens trots att samma arbete utförs. Inte bråka om småsaker som att mandarin inte heter kvinndarin eller nått annat icke livsavgörande.

091213, 20.49

Jag satt och kollade lite på lucia-firandet på teven förut och jag blir bara så trött. Absolut inget illa ment mot lucian där men hon var blond, vanlig och såg rätt så tråkig ut. Jag är så fruktansvärt emot (tydligen) alla andras bild av den traditionella lucian så ni fattar inte. Varför inte ha en färgglad lucia? Och med färgglad menar jag inte direkt hysteriska färger på lucialinnet eller så utan en färgglad personlighet, ett färgglatt utseende, en färgglad utstrålning. En person som syns och sticker ut fast som ändå passar in i sammanhanget. Jag vet till exempel att vi på min högstadieskola ett år hade en tjej från typ Sri Lanka som lucia och hon var hur fin som helst, både med och utan luciautstyrseln!

Så jag tycker att vi från och med nu byter ut bilden av en traditonell lucia mot något helt annat, något färgglatt, spännande och unikt. Deal?


091213, 20.18


091213, 01.48

Jag blev lite småarg när jag läste tidningen förut idag. Som dom flesta antagligen vet var det ju Idol-final igår, med Erik som vinnare. Och vet man det så vet man kanske också att när Erik som vinnare framförde vinnarlåten (som förövrigt för en gångs skull var riktigt bra) kom hans fram tills nu okända flickvän upp på scenen. Jag tyckte det var jättegulligt och hade antagligen gjort ungefär likadant om jag varit i samma situation som hon. Men enligt juryn var det en dålig ide som kunde äventyra Eriks flickidol-image. Det är tydligen otroligt dumt att som "osingel" försöka lyckas som artist. För Laila Bagge, hon hade minsann turnerat som gift utan att bära sin vigselring.

Ett otroligt idiotiskt tankesätt, om ni frågar mej. Man ska alltså som artist inte ha rätt att visa upp att man är upptagen/sambo/gift? Hur stor plats artisteriet än tar i ens liv så är det ju faktiskt mer ett yrke än en livsstil. Då måste man ju ha rätt att synas inför publik eller fans med sin partner. Jag skulle verkligen avsky att ha en pojkvän som i media var tvungen att inte låtsas om mej.

Rätta mej om jag har fel men jag tyckte det var otroligt löjligt att ens diskutera huruvida Erik har flickvän eller ej.

091212, 14.21

Igår blev jag kär i en låt. När jag blir kär i låtar så går jag alltid in på Youtube och lyssnar på dom i alla världens versioner. Gårdagens kärlek heter då Utan dina andetag och är en Kent-låt i orginal. Riktigt, riktigt bra. Men så hittade jag en helt underbar version av den med Talang-Erik Linder, som nog nästan var ännu bättre.

Skulle inte precis tacka nej till att få den här låten tillägnad mej.091212, 01.11

Grattis Erik till Idol-vinsten! :) Och framförallt TACK GODE GUD att vinnarlåten inte var riktigt sådär Westlife-powerballad-allaidolvinnarlåtarlåterexaktlikadant i år, utan faktiskt lät ganska bra. Jag blir bara så fruktansvärt avundsjuk så att det nästan gör ont, när jag hör människor som verkligen kan sjunga. Jag önskar så sjukt mycket att jag vore en av dom. Men det är väl bara att inse att man inte kan få allt precis som man vill här i livet. Vem vet, jag kanske om några år upptäcker att min stora passion och mitt kall i livet egentligen är stickning, svampplockning eller avloppsrensning. Yippie.

091211, 13.41

Hört i Dagens man;

- Gillar du kläder, Patrik?
- Jaa, det blir ju så kallt annars..

Haha. Här har vi bra humor.

091210, 23.44

MJ's not dead!


091209, 00.56

Okej dålig bildkvalitet, jag hatar mej själv för att jag inte tog med en bättre kamera,
men jag säger bara het, hetare, DEN HÄR MÄNNISKAN;

Han är ju för fan både manligheten och hetheten (kan man säga så?) personifierad!


091208, 23.11

Idag har jag varit och sett New Moon, som säkert alla iofs redan sett. Men nu kan ialla fall jag också räknas till den kategorin. Riktigt bra film måste jag säga! Plus att det blir så himla mycket bättre att se en film på bio än hemma, måste bero på samma fenomen som gör att livemusik väldigt ofta är bättre än "olive" musik.

Men alltså, Twilight-historien måste ju vara typ nutidens Romeo och Julia. Vilken jäkla kärlekshistoria säger jag bara, och jag menar det inte på ett negativt sätt utan jag älskar't! Fast jag blir jävligt avundsjuk också. Vill så fruktansvärt gärna ha en egen Edward i mitt liv. Vore helt fantastiskt..

091207, 20.17

Nej om man skulle ta för vana att göra åtminstone en vettig sak per dag?
091206, 01.17

Just hemkommen efter en kväll med Dead by April i Örebro, eller med dom var väl att ta i (in my dreams) men jag och min kära syster drog till Club 700 där dom och två andra band spelade! Första bandet, Smash into pieces, var riktigt bra. Lite Dead by April över dom! Andra bandet var dock inte i min smak utan snarare så långt ifrån min smak som man bara kan komma.. Men det gick att stå ut med eftersom man visste vad som väntade efteråt! ;) Asså Dead by April är galet bra live och Pontus Hjelm är galet snygg! Ajm in lööve! ♥091203, 22.15

AAAH!! Fick nyss reda på att M:et i EMD ska vara med i Let's Dance! Det gjorde mej glad vill jag lova! Dock hade jag varit snäppet gladare om D:et kunde fått vara med en gång till men det går ju inte så då får man väl ta det nästa bästa! ;)

Let's Dance är nog fan mitt absoluta favoritprogram! Fast trots att jag älskar dans skulle det nog inte längre toppa listan den dagen David Hellenius byts ut. Den kavajen blir för svår att fylla ut vem fan dom än testar den på. Han är så spontant klockren så herregud! Så jävla rolig och så jävla mycket min humor!

Läängtar!

RSS 2.0