Tisdag

Ikväll är det Idol och So you think you can dance som gäller ! Vet iofs redan vem som vinner SYTYCD.. Jag är alltid sån där, tar reda på vem som vinner och sen ångrar jag mej som faan ! ;) Vet till exempel vem som vinner Top Model 10 oxå ! Inte den jag hoppades på dock, men men ! Nu börjar Idol !

Måndag


Nu ska jag kolla på dokumentären om Berny Pålsson ! Jag bara älskar Vingklippt ängel, hur man nu kan älska något så hemskt ? Men hon får lixom det hemska att låta så poetiskt och vackert och man blir verkligen berörd, JAG blir berörd . Fast samtidigt känner jag såhär, jag sitter å klagar över att jag känner mej deppig och allmänt nere, hur mår då inte en människa som hon ? Jag förstår att man tar till saker som rakblad för att överhuvudtaget överleva, det finns stunder när jag kan känna att jag inte vet vad jag ska ta mej till och bara vill ge upp.. Aldrig att jag skulle skära mej eller på andra sätt skada mej, det är jag för feg för men man kan ibland önska attdet fanns en avstängningsknapp som man kunde trycka på ibland .. Nu låter det som att jag är värsta självmordsbenägen och så är inte fallet, absolut inte men man har ju sina mörkare stunder .. Längtar efter mer ljus, jag behöver ljus .. Enda ljuset i mitt liv stavas Jonas Andreas Gustavsson, utan honom ingen Gabrielle ! <3

Men är det inte ändå ganska otroligt hur starka vissa människor är ? Det är klart att t ex Berny har men kvar i hela sitt liv men att hon trots allt verkar kunna gå vidare i sitt liv ! Hur mycket klarar en människokropp egentligen av ?
Fascinerande !


Söndag - natt

Vad vore livet utan dans och musik ? Jo det ska jag tala om för er, otroligt tråkigt och jäkligt tomt ! Det finns ju inget bättre än att sitta ensam på tåg/buss/bil och lyssna på bra musik och bara tänka ! Det är faan i mej rena terapin för mej ! Och hur skulle det vara utan att få dansa ? Utan So you think you can dance ? Kan inte tänka mej det faktiskt ! När jag dansar, då är det nog enda gången jag känner mej ganska självsäker, som att jag faktiskt är ganska bra på något här i livet ! Jag bara ångrar ända in i själen att jag inte fattat förrän nu, att dans är det jag vill hålla på med .. Jag får se till å bli kändis så att jag kan bli tillfrågad om en plats i Let's Dance, stor risk att det händer ! ;)

Söndag - kväll

Jag har blivit kär i en låt ! Alone med E.M.D ! <3
Och kanske lite i Danny oxå ! ;)


Lördag - natt

Då kanske man skulle ta och lägga sej, klockan är trots allt över halv tre ! Har suttit här i flera timmar å försökt få min blogg lite snygg, en väldigt viktig sysselsättning som jag antagligen kommer lägga mycket tid på under mina lediga stunder ! ;) Många tycker kanske att det är onödigt men en blogg är ju personlig, ska den inte se personlig ut då ? Det är lite samma sak som med skoluniform, totalt opersonligt ! Kläder och bloggdesign speglar ens personlighet !  


                                                                                                                                                          Godnatt ,

Lördag - kväll

Då har man blivit av med karln sin en stund då ! ;) Nej men ärligt talat så är det ganska skönt att komma bort från varann en stund, vi går ju här hemma och trampar JÄMT båda två, tillslut går vi varann bara på nerverna.. Men han får inte vara borta allt för länge, saknar honom rätt snabbt ! <3 ;)

När mamma kom hem förut så orkade ingen av oss laga mat så vi drog till Donkan, vilket jag inte blev speciellt ledsen för ! ;) Sen underhöll vi oss med att åka runt på gatorna i Hallsberg, uttråkad blir man av att bara sitta hemma så till och med Hallsbergs tomma gator roar ! ;)

Måste berätta en kul grej, satt å hängde vid teven förut och så råkade jag slå över på nån konstig lokalkanal som visar typ reklam och skit från Hallsberg, Kumla, Örebro osv.. I alla fall så var det Christoffer Hiding och Ewelina Sewerin som satt och sjöng, så upptäckte jag att det var från Hallsbergsmässan när dom var här så jag satt och kollade på det där en stund så plötsligt är jag och mamma i värsta närbilden :O Tur att mitt hår var till sin fördel och kanske ännu mer tur att det var på en lokalkanal som antagligen ingen tittar på ! ;)

Jag tittar egentligen på Beck men jag var tvungen att smyga ifrån och blogga så att Jonas får sin teori om att jag kommer bli bloggberoende bevisad ! ;) Han känner mej allt för väl ! Puss bejbi <3


Lördag

Då har man skaffat sej en blogg då ! Kommer antagligen inte skriva så mycket intressant ! ;) Men ibland kan det vara skönt att skriva av sej lite ! Dagen hittills har bestått av reklamutdelning, tråk tråk men vad för man inte för lite pengar ? Längtar efter ett riktigt jobb med något bättre lön ! ;)

Jaa, då var man inte bloggoskuld längre då ! ;)RSS 2.0