100227, 17.29

En dag när jag åkte i bilen med min storasyster och våran kära vän Daniel hade vi stannat till på Donken så B i vanlig ordning kunde köpa en chokladmilkshake. När vi svängde in på gatorna i min gamla hemort öppnade hon fönstret och slängde ut milkshakemuggen varpå Danne förbryllat utbrister:

"- Jaha, så du har inte varit med i Mulle-skolan?"

Nej lilla Daniel, vi gick aldrig i Mulle-skola men vi är oerhört tacksamma att vi umgås med dej som gjorde det.


100225, 01.48

Man kan inte lita på någon. Inte på en endaste jävel. Det kan man verkligen inte. Alla är precis lika jävla dana. Exakt. Det är vad jag kommer att tro i fortsättningen, för nu har jag fått det bevisat för mej alldeles för många gånger för att ens hoppas på något annat. Och jag är så trött på att bli besviken. Om och om igen. Jag ska fan i mej börja känna tacksamhet över att jag är så ensam som jag är. Mej själv vet jag ju i alla fall alltid vart jag har.

Det som gör ondast är du och ditt beteende. Jag tycker att du är så jävla orättvis, elak, självisk, till och från rent svinig. Jag trodde jag kände dej utan och innan. Men den du är idag är för mej en total främling. Du har blivit någon helt annan, någon som aboslut inte är till fördel varken för dej själv eller andra. Du skulle kunna jämföras med Michael Jacksons ansikte, inget av det som var från början är sej numera likt.

Varför ska man ha andra människior i sitt liv om dom ändå bara kommer förändras till oigenkännlighet? Jag vill inte vara med om det igen. Det kvittar om förändringen sker på tre veckor eller dröjer hela fyra år. Aldrig mer. Kom inte i närheten av mej om du ändå bara kommer bete dej som ett svin när det inte längre passar.


100224, 21.12

Joel Kinnaman är galet fin
Synd bara att han är äckligt lik en i min värld mindre omtyckt person.
100222, 23.46

Idag har jag läst mina gamla dagböcker. Till och från riktigt underhållande läsning måste jag säga. Jag la märke till att ett ofta förekommande ämne i min och säkert många andra unga tjejers dagböcker var just det här med brösten. "Varför i helvete växer dom aldrig? Det är ju bara jag som inga har.." Typ. Till mitt 13-åriga jag vill jag då bara säga att idag, 6-7 år senare, har jag fortfarande inte fått mycket till tuttar. Däremot har problemen växt till sej och jag vore nuförtiden tacksam om något så totalt oviktigt som bröststorleken vore mitt största bekymmer.


100214, 21.00

Härmed bojkottar jag alla jävla hjärtans dag. Kalla mej bitter men så är det. Vore jag inte skräckslagen över bara tanken på att spy skulle jag vilja kräkas på allt som har med denna dag att göra. Mitt liv känns tragiskt överlag men på sånna här "gemenskapsdagar" blir det så påtagligt. Hur jäkla ensam och patetisk man faktiskt är. Som en fet spark, rätt i magen.

När jag tänker efter så har jag i detta inlägg inte varit helt ärlig. Helt har jag faktiskt inte bojkottat dagen.Har faktiskt lagt ner lite tid på att visa att jag uppskattar och älskar min familj. För vore det inte så att jag älskar att pyssla med scrapbooking och sånt vore en totalt, 100%-ig bojkott ingen lögn. Nej då hade jag inte lagt ner ens fem minuter på denna hånfulla, deprimerande dag. 

100208, 14.51

Alltså vad fan är det med folk och deras jävla hundar? Ska det vara så förbannat svårt att ha sån pass koll på sin egen hund så den inte helt oprovocerat går till attack mot någon annans? Är det verkligen för mycket begärt av hundägare? Jag blir så jävla förbannad. Det är tredje gången på inte lång tid alls som jag är ute med våran hund och blir nästintill överfallen av någon annans hund. Förutom att min hundrädsla har ökat och gjort att jag nästan är rädd för att gå förbi andra människor med hundar så har det gjort Nova jätterädd. Hon har aldrig visat några aggressioner mot andra hundar utan svansen har alltid viftat men nu märker jag att hon har blivit jätterädd. Så fort en annan hund kommer i närheten så håller hon sej intill mitt ben eller bakom och vill i vissa fall knappt ens gå förbi.

Det som gör mej mest arg är att dom människorna som jag stött på inte ens verkat bry sej om att deras hund morrar och hugger efter någon annans utan dom bara lite lamt säger hundens namn och kanske drar lite i kopplet. Idioter säger jag bara. Behandlar man sina barn på samma sätt är det inte konstigt alls att det finns mobbing och skit här världen. 

Det är ju så stränga regler och utredning av dom blivande föräldrarna när det gäller adoption, det kanske är något man borde införa när det gäller blivande hundägare också.


100206, 22.39

Nooo, he's out. Men Marcus Birro är minsann kvar. Ursäkta mej men den som
röstar på honom måste ju vara någon som inte ens tittar på programmet.


100206, 14.42

Dom, som enligt mej, är svårast att slå i Vem bär den bäst-dueller är Rihanna och Paris Hilton. Jag tycker att dom mer eller mindre alltid lyckas klockrent och som jag skrivit tidigare så är en duell mot en av dom nästintill omöjlig att vinna. Därför tänkte jag nu göra det svårt och presentera en duell mellan just dom två. Giganternas duell.

Vem bär den bäst?


Jag ber att få återkomma med mitt svar.


100205, 18.56

Har hittat min framtida bröllopsklänning.
 I'm in love ♥


Lady Gaga
- ett vandrande konstverk


100205, 00.09

Losing you med Dead by April är enligt mej en av världens bästa låtar och orginalversionen
är så jäkla pampig men det kan man verkligen inte beskylla den här versionen för att vara.
100204, 21.16

Ur Parlamentet;

"- Sagan om Guldlock, tänk om den skulle spelas in! Då skulle Björn spela Guldlock och Johan Glans, du skulle spela gröten.."

100203, 22.20

Har varit och badat hela, jäkla långa dagen. Jag är helt slut, totalt utmattad och jag kommer säkert ha ont och vara blå både här och där imorgon. Men det är det absolut värt. När jag blir miljonär ska jag köpa hela jäkla Gustavsvik, jag lovar.

100203, 00.16

På tal om Josefine Crafoord (scrolla neråt för tidigare inlägg om kvinnan) så kom jag på att hon är lite som Sveriges svar på Lady Gaga, i alla fall utseende- och stilmässigt. Nån som håller med?


100202, 14.09

I vanliga fall avskyr jag billig choklad, det är faktiskt något av det äckligaste jag vet. Jag brukar inte heller köpa ätbara saker från märket Euroshopper. Tycker att det är så billigt så det nästan blir läskigt. Kan ju lixom inte innehålla bra saker för det priset. Men jag har hittat undantaget som bekräftar regeln. Euroshoppers billiga chokladkakor. 100 gram choklad med eller utan nötter för endast 5 kronor. Jag ljuger inte om jag säger att det är den godast chokladen jag någonsin ätit. Hur god som helst, och för det priset!

100201, 19.03

Kikade in i Marie Serneholts blogg och såg att hon hade lagt ut bilder på sina favorit-outfits från ELLE-galan. Fanns även en länk till en sida där man kunde se kanske inte alla men många röda mattan-bilder. Nu tänker jag sno den iden och lägga ut bilder på mina favoriter (vilket till slut blev ganska många);

1. 2. 3. 4. 5.

6. 7. 8. 9.10.

1. Blondinbella, ganska enkelt men ändå sexigt.
2. Brolle, skapligt het.
3. Elin Lanto, riktigt snyggt med en klänning helt i silver.
4. Jonna Bergh Wahlström, gillar inte skorna och stylingen förövrigt men klänningen är ascool.
5. Kenza, klär sej alltid snyggt, älskar hennes rockiga stil.
6. Noomi Rapace, också rätt enkelt men riktigt snyggt, fattas bara röda läppar enligt min smak.
7. Elsa Billgren (till höger), vill hylla henne eftersom hon var en av få som faktiskt inte hade svart på sej.
8. Linda Öhrn, klänningen är sjukt snygg! Förstår dock inte matchningen med dom turkosa skorna (som iofs också är riktigt snygga, till en annan outfit).
9. Sibel, inte den snyggaste klänningen jag sett men jag gillar att hon är unik och sticker ut ur mängden.
10. Agnes, galet snygg klänningen men jag skulle gärna sett en annan frisyr än mittbenan. Hur gulligt som helst att dom matchar varandra.


100201, 18.05

Var det nån som såg Förkväll alldeles nyss? Josefine Craford var med
och hade galet snygga tights, typ metallic-blåa. I'm in love ♥RSS 2.0