110201, 22.13

Tänkte spinna vidare lite på gårdagens inlägg, i alla fall den något mer ironiska delen av inlägget. Till de politiker som infört all den här skiten med praktikplatser och alla andra "ta in en ungdom gratis-påhitt" som kommits på den senaste tiden. Med tanke på dom förslagen kan man ju nästan anta att det viktigaste här i livet enligt dom måste vara att ha en daglig aktivitet, ett jobb, en praktik, gå på jobbsökarkurser, träffa jobbcoacher. Det verkar vara absoluta prio ett för dessa människor. Dessutom ska man tycka att det är så viktigt att man inte ens behöver något betalt för det hela. Nej, det är tydligen så fruktansvärt tillfredställande bara att ha en daglig aktivitet/ett jobb så det är motivation nog. Så till Fredrik Reinfeldts regering, som då bestämt allt detta, till er skulle jag vilja säga så mycket som att om det nu är så jävla kul att "jobba" heltid gratis, då tycker jag att ni kan ge upp er brutalt, feta lön och ge den till dom som inte ser glädjen och tillfredställelsen i att jobba/praktisera gratis.

110131, 23.07

Varför är jag en sån där typ av människa som går upp i vikt bara av att tänka på mat? Medans andra kan äta precis hur mycket som helst av precis vad som helst blandat med precis vad som helst? Så jäkla orättvist. Speciellt när man är inne i en jävla tröstätarperiod. När man bara vill äta, äta, äta dygnet runt. Och äter man inte så blir man lixom tokig. Meen, får jag bara en praktikplats där jag kan utnyttjas GRATIS till 100% löser sej troligtvis alla mina problem. I alla fall om man frågar Arbetsförmedlingen och soc. Jag är bitter. Äckligt jävla bitter.

110128, 19.22

Jag älskar att lyssna på Daniel Adams-Ray. På skivan sjungandes, självklart, men nu syftar jag på när han pratar. Han pratar helt underbart vackert och man vill bara lyssna mer och mer. Sitter och lyssnar på en intervju just nu och bara njuter. ♥


110121, 23.26

Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det här men efter ett avsnitt (ETT ENDA!!) av en för några år sedan mycket populär serie är jag fast. Jag, Gabrielle Maria Fredrika Henriksson före detta skorpion, numera våg (:O) erkänner; JAG HAR BÖRJAT KOLLA PÅ O.C ! Jag älskar serier och jag älskar teven. Det är en helt fantastisk uppfinning som jag aldrig skulle kunna (eller vilja) klara mej utan. Jag måste hitta en rik karl så jag kan få ligga hemma i min mörkt gråa soffa med svarta och limegröna kuddar om dagarna, med tv-dosan i ena handen och något fruktansvärt gott, onyttigt och kaloririkt i den andra. Hur underbart vore inte det ?

 

110120, 21.09

Snygga, jävla människa !
(Skulle jag vara lesbisk skulle jag utan tvekan vara kär i henne ^^)
110117, 00.01

Älskar koreografierna ♥
110116, 15.33

Vad är det för mening ? Vad är det för jävla mening med livet ? Jag behöver att någon förklarar det för mej för jag ser verkligen ingen överhuvudtaget. Jag ser bara total , jävla meningslöshet. Om det nu är ett ord. Jag åt godis förut. Trots mitt tillfälliga förbud. Jag behövde det. Så in i helvete. Den som säger att godissuget går över efter en veckas uppehåll har inte en jäkla aning om vad den pratar om. Suget finns där precis hela tiden. Det fyller upp hela min tankeverksamhet 24-7. Och just idag behövde jag det mer än , kanske inte någonsin men i alla fall mer än någon av de senaste 14 dagarna.

Jag är 21 år och känslan av att mitt liv är slut har nog aldrig varit starkare. Det var inte såhär det skulle bli. Det var inte det här jag såg när jag var liten och fantiserade om framtiden. Meningslösa jävla helvete.

110114, 16.36

Herregud, nu måste det hända någonting snart. Jag blir fan i mej desperat. Eller nej, jag blir inte, JAG ÄR ! Jag står inte ut i all denna jävla tristess. Jag behöver semester.


110113, 18.41

The sun seems to shine on everyone I know, so why am I in the shadows ?


110112, 14.07

Jag har blivit kär ! Helt galet , enormt blixtförälskad !I Balmain-kläder ! ♥ Oh my fucking god säger jag bara ! Och det här är ändå bara några av dom helt sjukt snygga kreationerna jag hittat ! Plötsligt känner jag mej hel, som att jag hittat mej själv ! Haha ! ;)

110112, 12.29

Om du är på bra humör och av någon konstig anledning vill bli av med det då följer här ett fantastiskt tips! Ta på dej dina halaste skor och gå ut. Promenera i 50 minuter på följande underlag; 5 cm snö och blank-is, gärna utan ett sandkorn så långt ögat kan nå! Vill du höja irritationsnivån ytterligare ett steg tar du även med dej en dominant, småbitchig hund som stretar och drar åt alla håll precis hela tiden och som efter ca 5 år i livet fortfarande inte förstått innebörden av ord som "nej" och "sluta". Lycka till!


110109, 19.33

Hade en riktigt bra kväll igår, en av dom bästa på väldigt länge faktist. Såg alla Idolerna live plus att vi hängde en stund på efterfesten tillsammans med dom (och nååågra fler :P). Riktigt nice!110107, 23.56

Läste just att centerpartisten Stefan Hanna tycker att det skulle vara rimligt att tjocka får betala mer skatt än människor som lever sunt. Det var den vidrigaste, jävla dyngan jag hört på länge. Här jobbar vi för att få ett jämställt samhälle utan diskriminering och så sitter det nått jävla stolpskott och föreslår en sån sak. Visst, jag förstår irritationen över överviktiga människor som bara inte bryr sej det minsta om sin hälsa och vikt men det man inte får glömma är att det faktiskt finns människor som av olika anledningar inte kan gå ner på egen hand. Det finns människor som på grund av sjukdom är överviktiga. Det finns människor som kanske mår psykiskt dåligt och äter som någon form av tröst. Hur fan skulle Stefan Hanna kunna titta de människorna i ögonen och säga "du är fet, betala"? Och vart ska gränsen gå? När är man fet nog att betala högre skatt? Och hur ska det kunna kontrolleras lixom?

I så fall borde det väl också införas någon form av rök-skatt. Och alkoholist-skatt. Det är väl något att tänka på? För om tjocka nu kostar samhället så mycket är väl knappast rökare och alkoholister billiga att ha heller. Nej det känns som att vi mer och mer går mot ett samhälle där "de svagare" ska straffas och sakta men säkert utplånas. För helvete hjälp människor istället! Hjälp feta gå ner i vikt! Hjälp de svaga att bli starkare! 

Och du som föreslog detta, du borde skämmas för att ens ha tänkt tanken.


110107, 22.18

Måste säga att det känns bra att Let's Dance dragit igång, då har jag i alla fall något att leva för dom närmsta 12 veckorna. Nice! Och så kan jag leva för morgondagen också för då är det dags för Idol-turnen att komma till Örebro och dit ska vi, SÅKLART!
Grymt bra förövrigt


110106, 18.48

Asså har ni sett något sötare än Daniel Adams-Ray kan ni ju meddela mej om det 
i så fall för det känns nästintill omöjligt faktiskt! Helt galet söt juh ♥Tycker dock att båda grabbsen borde fortsatt med sin streetiga klädstil, hett som faan ^^

110106, 17.13Längtar !


110105, 00.55

Lyssna (TITTA) och njut ! :)I'm in lööve ♥


RSS 2.0