Födelsedagen 2008


Idag var det ju då min dag, vilket det kanske har varit lite si och så med ! ;) Men dagen blev tillslut bättre än förväntat även  om vissa saker gör en mer besviken än andra . Det började i alla fall med att man blev väckt av skönsång sådär på  morgonkvisten och till min stora förvåning så var även herr Gustavsson hemma (han skulle egentligen jobbat) ! En  mindre glad överraskning fick man när man tittade ut genom fönstret och möttes av den första snön för säsongen..  Mindre kul och den annars så lockande morgonpromenaden kändes bara väldigt långt borta.. Det fick mej att tänka  tillbaka på min födelsdag förra året, som innehöll vackert väder med sol och till och med lite värme vilket man inte kan  beskylla den här dagen för "/ Blev i alla fall lite paketöppning och mys på sängkanten ! Sen råkade Jonas bli lite väl vild  så ett av hans ben på sängen pajade, så han får sova med lutning långt upp åt vänster i natt ! ;) Efter frukosten som som  vanligt bestog av havregrynsgröt med banan (som förövrigt är såå gott, ärligt talat så längtar jag till frukosten varenda  kväll) drog vi tre till badhuset och var där i några timmar ! Tillslut blev vi så hungriga så vi drog hem och fixade lite  födelsedagsmat ! När mamma kom hem sen vi halv sju öppnades det mer paket ! Fick lite smått och gott, tack tack ! :)  Nu har vi kollat på Idol och jag måste säga att jag inte fattar hur folket tänker när Robin B hänger löst för andra gången..  Och jag fattar ännu mindre hur dom tänker när Alice hänger löst !? Jag menar, såg folk inte detsamma som jag såg ?  Alice och Robin B är ju bland dom bästa ! Suck för mej själv som alltid blir FÖR insatt i sånna där serier ! ;)
På söndag blir det i alla fall lite mer kalas för mej, med kakor och sånt där onyttigt ! Blir förresten lite kalas i morgon  också, Isabelle och Ronja kommer hit så ska vi Henrikssons, Jonas och Ronja gå och bowla ! Det ser vi fram emot !
 

     

 Födelsedagen 2007 med solsken !            


Snart

Snart fyller jag år, 2.32 för att vara exakt ! Och som vanligt är man sådär barnsligt pirrig inför sin födelsedag !  ;) Jag hoppas att dagen kan bli så mysig och bra som jag hoppas på även om folk inte är hemma och vissa funderar på att inte komma hem alls ! I våran familj har vi som tradition att den som fyller år väljer middagsmat på sin dag men jag har ingen aning än, blir ju jag som får laga maten så det blir väl nått enkelt ! Mamma har i alla fall lovat att bjuda mej på badet här borta så Marri och jag ska gå bort imorn på dan, så ser inte min födelsedag exakt ut som alla andra dagar har gjort det senaste halvåret för mej, tråkiga och ensamma ! Uppdateringar kommer under dagen när jag sovit en stund ! :)

Nitton låter väl som en tråkig ålder ?

Tila Tequila

Satt och kollade på Mtv's A shot at love with Tila "I'm desperat" Tequila, finalavsnittet eller vad man ska kalla det ! Har sett nästan hela säsongen förövrigt och hoppats på att hon denna gång väljer en tjej men framförallt oxå the one ! Så sitter man spänd och ser att hon säger till Bo att hans shot at love has ended och det blir dags för Kristy att få veta att hon vunnit nyckeln.. Då blir det för det första paus precis när hon ska svara om hon fortfarande är intresserad av nyckeln och när pausen väl är över och svaret kommer så är det ett nej ! Asså suck.. Då har man suttit och väntat för att få se ett nej i slutet.. Hon (och alla andra för den delen) har genom seriens gång berättat för kameran och TIla att dom håller på att falla osv så när det väl gäller då säger hon nej på grund av att hon inte är redo.. men jag menar, nyckeln betyder ju knappast livstids äktenskap utan det betyder ju en fortsatt chans till kärlek som kanske skulle ha lett till äktenskap ! Meen man gör ju sina val.. Undrar om hon ångrar sej såhär i efterhand ? Undrar om Tila Tequila ångrar sej att hon inte valde Bo ? Hon kanske istället planerar ännu en säsong av a shot at love ? När jag skrev föregående mening var jag tvungen att kolla upp om det planerades nån ny säsong och det gjorde det men dock med en annan bachelorette i huvudrollen ! ;) Jag tror att det är väldigt svårt för sånna där förhållanden att hålla överhuvudtaget, när man lixom lever i en värld som är totalt annorlunda mot hur verkligheten ser ut, dom blir bortskämda med all lyx i världen och dom har kameror rakt under näsan hela tiden.. jag menar, vem skulle inte bli kär under sånna omständigheter ? Det är skillnad med t ex Bonde söker fru, iofs typ samma upplägg (på ett lite annorlunda sätt) men dom lever ändå mer eller mindre i bondens vardagsmiljö ! Men sånna där program är antagligen till mer för underhållning än för att Tila ska hitta sitt livs kärlek ! That's my opinion ! ;) Time for bed !

Melodifestivalen 2009

Hörde på radion nån dag förra veckan att Carola är påtänkt som programledare för Melodifestivalen 2009.. NEJ TACK ! Det vore väl ändå inte passande ? Det finns ju så många som skulle passa bättre.. I alla fall fick folk skriva in och berätta vem/vilka dom tyckte skulle få jobbet och då var det nån smart själ därute som skrev David och Peter och jag kan inte annat än hålla med ! Bättre programledarpar finns faan inte ! Älskade dom i Idol 2004 ! :) Fast jag skulle inte heller tacka nej till Kristian Luuk med Björn Gustavsson som pausunderhållning, där fick dom också till det måste jag säga ! Men absolut ingen Carola för då blir det nog samma för mej som en anna Rix Fm-lyssnare, MELODIFESTIVALBOJKOTT !


Youtube igen !

Måste bara lägga ut det här, så jäkla bra ! Speciellt vid 2.20 och hela andra refrängen ! Jag bara ryser över hela kroppen så det syns och knottras (vilket är ganska ovanligt för att vara min kropp) ! Jag blir så fascinerad av folk som kan sjunga och jag önskar så äckligt mycket att jag själv kunde sjunga ! Min dröm vore att bli artist, få dansa och sjunga ! Fatta att få betalt för att utöva sina intressen, skulle inte kunna bli bättre ! :)




Tisdag

Idag har jag varit på ett sånt där otroligt roligt och givande möte på arbetsförmedlingen ! NOT ! Karln sa typ exakt samma sak som förra gången jag var där och som jag då visste redan innan ! :S Asså dom lär inte ha mycket att göra där på Arbetsförmedlingen eftersom dom måste hitta på en massa skit.. 4 bortkastade timmar ! Så förekom det ju så klart en massa pinsamheter och sånna där jobbiga saker när man måste använda sin mun så när jag kom hem var jag helt slut och hade nästan värk i ryggen av att jag varit nervös och spänd inför skiten.. Men jag överlevde och gjorde inte bort mej en enda gång så jag är allt lite stolt ! :) Sen gick jag ut en lång promenad och när jag kom hem lagade jag mat och kollade på One Tree Hill ! Så nu är jag riktigt lycklig och jag hoppas att det håller i sej hela kvällen ! :)

Fast det största irritationsmomentet i morse var att EMD var med på Rix Morgonzoo som numera sänds på tv som jag självklart missade på grund av arbetsförmedlingen ;( Måste säga att jag längtar efter att slippa dom, gör nästan vad som helst.. Jag funderar ärligt på att plugga, läsa teckenspråk ! Jag vill inte påbörja en 4 år lång tolkutbildning än så jag börjar nog med 1 år lång teckenspråkskurs för då kan jag läsa till tolk sen ändå ! Det enda negativa med tolkyrket är att man måste ha mörka, enfärgade (tråkiga) kläder vilket egentligen inte är jag.. Hrmm.. Tål att funderas på ! ;)

Nu sitter Jonas och kollar Sagan om ringen 2, om man skulle ta å ge den en chans kanske ? Tro det eller ej men jag har ALDRIG sett en hel Sagan om ringen film ! Jag tycker inte att dom verkar värst bra ! Sagan om ringen är ju typ kult nuförtiden ! ;) Jag kanske är knäpp, jag vet inte men så är det iaf ! :P

3 doors down med Here without you är läskigt bra <3


1 månad

Idag fyller min blogg en månad, grattis grattis ! ;)


34 månader <3

     

Idag firar jag och min Sugartip 34 månader ! DET är lång tid ! ;) Känns lixom som att det alltid varit vi, kan inte minnas hur det var innan vi träffades ! Jonas är ju lixom en del av våran familj nu, som en bror för Isabelle och Marri och som en son för mamma ! Om man då tänker efter så blir våran relation lite konstig, min mamma är som hans mamma vilket gör att vi är som både syskon och som ett par ! ;) I alla fall, min och Jonas dag idag <3 Vårat förhållande har inte alltid varit perfekt, det har gått (och går fortfarande) upp och ner vilket antagligen bara är hälsosamt, vore nästan läskigt om man alltid hade den där nyförälskade känslan och allt bara var glatt och gulligt ! Men det är skönt att alltid ha nån vid sin sida för det kan jag säga att det har jag inte många av, jag har faktiskt ingen annan ! Då är det skönt att ha en person som man vet tycker om en även om man ibland är krävande, jobbig, gnällig, elak, sur, tjatig för när man inte har nån, hur kan man då veta om det är fel på en själv eller på alla andra ? Men eftersom jag i alla fall har Jonas så kan jag ju inte vara helt bakom flötet !

Nu ska jag sticka iväg och handla innan affären stänger !




Rädsla

Fick allt med mej Jonas ut på en promenad tillslut, alltid får man tjata till sej allt ! ;) Kom i alla fall att tänka på varför man egentligen är mörkrädd ! Jag själv är äckligt mörkrädd och det har blivit värre nu, sen jag blev lite äldre har jag blivit helt paranoid och rädd för allt, kanske för att man blir mer och mer medveten om saker ? I alla fall, varför blir man rädd så fort det blir mörkt ? Kanske för att man inte vet vad som lurar runt hörnet, vilket jag mycket väl kan tänka mej men folk blir mördade och våldtagna mitt på ljusa dan oxå så man borde egentligen vara lika rädd då.. Konstigt det där, för jag skulle kunna stå i ett tom rum med lampan tänd utan att vara rädd men så fort nån släcker skulle jag bli livrädd.. Vad är man rädd för egentligen ? Det sägs ju att alla fobier handlar om att man är rädd för att tappa kontrollen och så är det säkert, att rädslan grundar sej i nått helt annat, det tar sej bara form i t ex mörkerfobi eller spindelfobi !
Blir alltid lika fascinerad när jag funderar över hur vi människor egentligen fungerar !

Förövrigt löser jag en bra men irriterande bok ! Den heter "Gunillas man försvann", det är en sann historia och handlar helt enkelt om att Gunillas man försvinner och lämnar en massa skit efter sej ! Jag säger bara, hur faan kan man göra så ? Bara lämna sin familj utan att höra av sej eller lämna minsta lilla lapp som förklarar saker och ting ? Jag skulle hellre se att människan hittades död för det vore ju hemskt å bara gå och inte veta nånting, att hela tiden gå och fundera och hoppas.. Neej, fy faan ! Men, boken är i alla fall läsvärd och jag tror att jag ska lägga mej och läsa vidare i den nu, måste få veta hur det löser sej !
Godnatt !

Jag säger upp mej

Fick nyss reda på att INGEN kommer vara hemma på min födelsedag.. Kommer få sitta här ensam som alla andra jävla dagar.. Ser jag verkligen fram emot.. Blir som för Isabelle, hon anser att hennes 22:a födelsedag aldrig blivit av på grund av att folk jobba å ingen kunde komma osv, kommer bli samma för mej, kommer förbli 18 tills jag fyller 20 nästa år ! ;) Nej men ärligt, det är så jävla tråkigt.. Hatar allt som har med vuxenlivet att göra, alla måste jobba å hålla på.. Varför kan man inte bara få ha kul hela livet ? Jag ska faan i mej säga upp mej från vuxenlivet..

Idag har vi delat ut reklam i några timmar, skönt med lite motion faktiskt ! ;) Nu hade jag tänkt dra med mej Jonas ut på en megalång promenad vilket han inte vet om än och när jag säger det till honom blir han säkert jätteglad (NOT) ! :P Senare blir det godis och Stjärnor på is ! Hoppas att det går en Beck-film ikväll oxå ! Trevligt värre !





EMD är så jäkla snygga, eller delar av dom iaf ! ;) Både öron och ögongodis där !

Fredag

Känns som att hela min dag har bestått av Idol ! Satt å knarkade Idol 2004 förut (JAA jag har alla avsnitt inspelade) ! ;) Och så nyss, självklart, Idol 2008 ! Alla va grymt bra idag måste jag säga ! Plus att Danny var med ett kort ögonblick, blir inspelning på söndag ! ;)

Jonas har busat med våran nya lilla prinsessa nästan hela dagen ! <3 Tror att gamlingen Morris blir lite avundsjuk, han var ju lixom i centrum förut, men inte längre ! ;) Och Nova som är störst av dom alla, hon är rädd för lillstumpan och vågar knappt gå fram och nosa på henne ! Djur är allt bra roliga ! :P


Stockholmsresa

Har spenderat hela dagen i en bil fram och tillbaka till Stockholm för att hämta en liten pluttenuttkisse ! Hon ska antagligen heta Stella men det är inte helt besämt ! ;) Hur söt som helst ! <3 Men snacka om att man blir stressad i trafiken där, satt å va helt svett innan vi kom fram.. Fyra filer och massa massa bilar, och jag blir nervös av att möta en bil ! ;) Det var trevligt iaf, att få komma ut å se en annan del av världen än bara sin egen lägenhet ! ;)


   

Darin Zanyar

Jag läste nyss en blogg om Darin och hur han har blivit. Håller inte koll på honom nuförtiden men tydligen så är han värsta festprissen nuförtiden.. Jag säger som tjejen skrev i sin blogg att det man gillade med honom var ju att han var sej själv, den blyga, oskuldsfulla killen som inte drack + (självklart) att han sjunger äckligt bra ! Men hans image var ju sån och utan den är det ju som nån helt annan ! Satte mej och lyssnade på hans Idoltid, alla låtar.. Jag får en sån jäkla speciell känsla som inte går att beskrivas men jag kan säga så mycket som att Idol kommer aldrig bli som IDOL 2004, så jäkla speciellt ! Det vart lixom inte bara fredagsunderhållning utan det vart mitt liv då och när säsongen var slut kände jag mej helt tom ! Och JA, jag var verkligen kär i honom på den tiden, helt galet ! Hans leende känns fortfarande nästan ända in i hjärtat om jag ska vara ärlig ! ;)
Asså Idol-deltagarna blir sällan lika bra utanför Idol, det är enligt mej bara Danny (kanske hela EMD) och Måns som har lyckats och som är lika bra nu som då om inte till och med bättre ! Det är lite tråkigt !

Neej, ge tillbaka den gamla Darin och Idol 2004-känslan !


Tisdag

Jag trodde att jag skulle orka ta tag i saker men idag har det bara inte gått.. När man dessutom får ett brev från  Arbetsförmedlingen där det står att man är inbokad på ett möte som pågår i 5 timmar, 5 jävla timmar på  Arbetsförmedlingen när nån seg gubbe står å snackar om sånt man antagligen redan vet, då är det inte lätt att vara  positiv ! Just nu vill jag bara ha ett jobb av den anledningen att jag slipper Af och socialen och all sån skit.. 

Satt och lyssnade på inspelningar från Marris mobil förut, då bubblade en massa minnen upp.. Av sånt man saknar,  sånt som ger en ångest.. Det finns så himla mycket som jag bara vill ha tillbaka, mitt liv bland annat för just nu känns det  inte som att jag har nått.. Och som jag skrev i ett tidigare inlägg, alla somrar som varit.. Så tänker jag på hur den här  sommaren blev, typ sämsta ever och det gör så jävla ont att allt det som var då, det är bara borta, helt jävla borta.. 

Kommer jag gå runt å sakna det livet ut ? 
Jag vet faktiskt inte .



 

Måndag

Igår kände jag att jag ville ta tag i mitt liv men idag känner jag bara BLÄÄ ! Allt det här med jobb.. Just nu känner jag bara att jag inte vill jobba överhuvudtaget, önskar att jag bara kunde slippa skiten och ändå få en massa pengar.. Jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med, hur ska man kunna veta ? Jag vill bara ha kul, jag vägrar att leva endast för att jobba.. Jag anser att jobb är nått man bara är tvungen att stå ut med i livet medans vissa anser att man lever för att jobba ! Det är självklart att jag skulle vilja jobba om jag bara kunde välja vad som helst och sen bara kunna jobbet lixom, vill jag bli teckenspråkstolk så vill jag kunna det på en gång.. Om man då kommer på vad man vill göra så kanske det tar 5 år innan man är färdigutbildad, HERREGUD vem har tid med fem års utbildning ? Jag vill ju för faan ha barn för typ 2 år sedan, vill inte vänta massa år till ! Som sagt, jag vill ha kul men hur lyckas man med det ?

Det känns som att jag bara skriver samma sak här i bloggen men den ständiga frågan (säkert inte bara för mej) är ju VAD FAAN SKA MAN GÖRA MED SITT LIV ? Det värsta som kan hända är ju att man ligger på dödsbädden med superångest och bara ångrar allt man inte gjorde medans man slösade livet på ett tråkigt jobb.. Samtidigt så känns det som att jag slösar bort mitt liv på att klaga över att jag inte har nått.. Den nya frågan kanske ska bli, HUR SKAFFAR MAN SEJ ETT LIV ? Finns det ingen instruktionsbok ? Det är ingen dans på rosor att "vara vuxen" när man dessutom inte känner sej vuxen för 5 öre.. Skjuter nog upp det där med att ta tag i mitt liv..

OTH <3

Värt att påpekas är att One Tree Hill är det bästa som någonsin gjorts i tvserie-världens historia ! Satt nyss och knarkade 2 avsnitt från säsong 6 och det är bara så bra, man får lixom inte nog ! Gillade inte säsong 5 så mycket men ÄLSKAR alla de andra säsongerna ! <3 Och jag är så lycklig att Peyton och Lucas är Peyton och Lucas igen ! ;)

Mark Schwahn borde helgonförklaras !


Helgen lider mot sitt slut

Har haft en riktigt trevlig helg med nära och kära ! Till och med Isabelle sa förut; "-Det var ju kul här !", med en något förvånad ton ! ;) Så då har man fem långa dagar att ta sej igenom innan det blir helg igen.. Trots att jag är hemma varje dag och jämt så känns det så annorlunda när det är helg ! Men det börjar bli tråkigt att bara gå hemma nu, eller hemmagåendet är väl inte det jobbiga utan den tomma plånboken är det värsta.. Att aldrig kunna göra nått, inte kunna gå och fika, inte kunna gå på bio, inte kunna göra ett enda piss ! Det suger kan jag säga ! Samtidigt kan jag inte göra så mycket åt det, jag söker dom jobb som jag tror kan passa mej sen att det är 200 andra som oxå passar för jobbet kan inte jag hjälpa ! Och jag vägrar gå runt och fråga på en massa ställen, det går bara inte.. Kan faan inte tänka mej nått mer fruktansvärt ! Det skulle väl i så fall vara att fastna i en hiss full med spindlar.. Hemska tanke !

Igår natt satt vi alla och diskuterade en massa, det gick från universum till Gud, till evolutionen till naturkatastrofer till hur folk i olika länder ser ut osv osv ! Vi kom fram till att det bästa vore om jorden var platt, så slipper folk vara uppochner ! ;) Nej men skämt å sido, det är otroligt intressant det där med religioner och folks syn på vad som händer efter döden ! Kom å tänka på när vi hade religion i skolan och vi hade en kvinna på besök som var muslim, det var skitintressant å lyssna på ! Hon hade en bild av vad exakt som händer när man dör och har man det så har man ju inget att vara rädd för ! Jag personligen tror inte på nått speciellt och jag är skiträdd för döden.. Allt som har med oss människor och världen att göra är så otroligt intressant och fascinerande, det finns så mycket vi inte vet och aldrig kommer få veta ! Läskigt men på nått sätt spännande !

Nu vill jag ta tag i mitt liv, på allvar !

Lördagsmys

Idag är min andra kära syster här så vi ska alla kolla Stjärnor på is och äta godis å pimpla cola ! ;) Tyvärr åker sötnöten min bort och jobbar nån timme nu ikväll :( Men jag är glad för hans skull ! <3 Annars har dagen bestått av reklamutdelning tillsammans med min annars rätt lata syster Marielle ! ;) Hon hjälpte till helt utan klagomål, beror nog mest på att hon får lite betalt nu ! :P Hade ont i höften innan och jag kan säga att det blev inte bättre av att springa i trappor i 3 timmar :S men när vi var klara så väntade god mat och chokladpudding med banan till efterrätt ! :)

Have a nice evening !


Fredagsmys

Vi ska snart bänka oss framför Idol med godis (köpte för 45 spänn vilket är ovanligt för att vara jag :S) och lite snodd cola från min gullpojke ! Ser alltid fram emot fredagkvällarna, och nuförtiden även lördagkvällarna och Stjärnor på is ! Jag är dokusåpafreak ! ;) Idag är det förvrigt en vecka sen min dröm (för tillfället) gick i uppfyllelse, att se Danny live ! ;) Tiden går äckligt fort och man har faan inte en chans att hinna med ! Meen nu ska vi inte gå i depressionens tecken utan den här kvällen ska förbli mysig ! Dags att slå sej när i soffan !

Gabbi for president

Igår satt jag och kollade på en debatt mellan partiledarna i riksdagen och då sa Lars Ohly en sak till högersidan som skulle kunnat kommit ur min egen mun;

"- Enligt er ska det löna sej att vara rik och frisk och det ska kosta att vara sjuk och fattig !"

Det är PRECIS, EXAKT så det verkar ! Högermännskorna vill att inkomstskatten ska sänkas för högavlönade vilket man kanske kan förstå litegrann, har man en lång och hög utbildning så visst ska det löna sej men på vilket sätt gör denna orättvisa uppdelning Sverige till ett bättre land ? Sjukskrivna kan också ha en utbildning men inte belönas dom för det.. Varför ska man sparka ännu mer på dom som redan ligger ? Sjuka, arbetslösa och pensionärer, det är dom som har det sämst och det är tydligen så regeringen vill ha det ! Nån på högersidan sa nått om att dom snabbt vill ha ut folk i arbete, tror dom då att lösningen på det är att sänka dom redan låga bidragen för sjuskrivna ? Det kan jag säga att det tror inte jag ! Jag tycker att deras åsikter är skit och jag kommer aldrig kunna fatta hur nån kan tänka så överhuvudtaget !
Jag diggar Lars Ohly btw, han verkade cool och han sa en del bra saker som jag tyvärr inte la på minnet !

Politik är faktiskt intressant och om jag inte var så socialt handikappad kanske politikeryrket skulle passa mej ! Eller kanske inte, skulle nog bli så pissed of på dom som tycker massa skitsaker så dom skulle inte få en syl i vädret när jag börjar argumentera ! ;) Har iofs fått höra att jag skulle passa som president så, vem vet vad det blir av mej en vacker dag ?

Dagen har förövrigt kännts 7 veckor lång, klockan har aldrig tickat långsammare och jag har nog aldrig haft det mer tråkigt.. Men jag får ta nya tag i morn, då kommer min bättre hälft äntligen hem plus att det är dans på kvällen så jag hoppas på en bra dag ! Sen är vi ju en dag ifrån fredag, vilket i mitt fall betyder Idol, Fredag hela veckan och framförallt GODIS ! :)


Hur lyckas man i livet ?

Jag vill verkligen lyckas här i livet men jag vet inte hur man gör.. Hur gör man för att nå dit man vill ? Vet jag ens vart jag vill ? Nej och det är nog det största problemet.. Det är inte lätt att välja när det finns så otroligt mycket ! Mamma brukar säga till mej att jag skulle klara vad som helst, jaha ? Det gör ju inte saken lättare precis ! ;) Det känns som att jag slösade bort mina (om jag får skryta lite) ganska höga slutbetyg från nian på en linje där intagningspoängen typ inte ens existerar och en linje som dessutom inte ger nått i längden, det är ju därför jag sitter här nu utan jobb.. Skit också !

Jag älskar min Jonie Ponie ♥

Söndag

Alice Svensson, tippar att hon vinner Idol ! Eller mer hoppas kanske ! ;) Sjukt bra !


Lördag

För att utveckla mitt inlägg från igår, det är inte bara det att Danny är typ den snyggaste som gått på denna jord och att M:et i EMD också ligger nånstans i topp på den listan, utan dom sjunger faktiskt otroligt bra, så bra att dom är bättre live än på skiva ! Så det är faktiskt inte så mycket fjortishysteri över mej egentligen ! ;)
 
För övrigt har dagen varit skapligt seg.. Har varit ensam och lite småsjuk hela dagen så jag låg och kollade på säsong 1 av A shot at love with Tila Tequila ! Dom hade warm up på Mtv inför premiären av säsong 2 som är nu på måndag ! Jag säger bara ofta man gör en säsong 2 av ett sånt program, MED SAMMA MÄNNISKA ! Verkar kanske lite desperat ! Sen lagade jag mej i alla fall lite mat och sen blev det godis framför Stjärnor på is ! Jag tippar att Marcus Fagervall vinner ! :)

Har från och till under dagen fått en sån där underbar känsla som säger att allt kommer bli bra, ett lyckorus kanske man kan kalla det ! Nån som vet hur man stannar kvar i den där känslan eller till och med hur man lever i den ?


Lyckad kväll

AAAAAAAAAAAAAAAAAH ! Har precis varit typ 20 meter från DANNY och dom andra grabbsen i EMD ! ;) Det var ju oktoberfest här i Hallsberg och då var dom + lite andra artister här och uppträde ! Marri gick fram å tog kort på Danny och sej tillsammans men feg som jag är vågade jag inte följa med ..  Var förresten för ful för att överhuvudtaget visas bland folk, ofta jag skulle visat mej för the one and only DANNY lixom ! ;) Men wtf, har sett männskan live och det räcker långt !

Ursäkta min fjortishysteri ! ;)


Men nu känner jag att jag behöver lägga mej, har feber, ont i hela nacken och ryggen men som rubriken tydligt säger så blev kvällen lyckad, kommer drömma sött ikväll ! ;)





Home sweet home

Då var man hemma från minisemestern i Finnerödja ! ;) Kan inte beskriva hur skönt det känns att vara hemma med värme, varmvatten, sina egna saker ! Fast det var samtidigt otroligt skönt att komma bort och få slippa statslivet ett tag ! ;) Hade sett fram emot dansen som faan i kväll, så blir jag sjuk.. Hade feber och halsont och absolut nada till dansen .. "/ Meeen det går la över innan jag ska gifta mej, som min mormor skulle ha sagt !

Är stolt över att jag klarade av mina små utmaningar idag ! Klarade av dom riktigt bra till och med ! :) Sen blev ju inte resultatet det man hade hoppats och socialen har ännu en gång bevisat för mej att det är ett jävla skitställe som inte ger hjälp till någon förutom alkoholister och före detta fängelsekunder.. Dom kan lika gärna lägga ner hela skiten ! Jag förstår att sånna där socialsekreterare (eller vad dom nu är) blir hotade, jag menar inte att det är rätt men det är förståligt när folk kan sitta där å vara så jävla otrevliga och dryga och nästan håna en.. Dom kan få en att känna sej så jäkla ynklig så fy faan åt det.. Som sagt, lägg ner skiten !


Över till mer positiva saker, Hallsbergsmarkén imorn + att EMD kommer till Hallsberg ! Och det är fredag vilket innebär GODISDAG ! Efter 4 dagars plågande ! Har nämligen helt slutat med godis och kakor på veckorna, är inne på andra veckan nu och jag har hört att det är den värsta veckan :S Men det är bra att lära sej lite självdisciplin ! Nu ska jag ta mej en dusch och sen får vi se om det blir nån film med Jonas eller nått !


Ana Johnson - Don't cry for pain


Onsdag

Jag vill bara vara lycklig, är det för mycket begärt ?

Tisdag

Förut gick Jonas och jag å snackade om hur jorden blev till ! Det är otroligt intressant att på nått sätt har jorden och allt på den blivit till men ingen vet och ingen kommer nånson att få veta HUR det kom till ! Och tänk att universum inte har nått slut, det bara fortsätter i all evighet.. På nått sätt för jag svindel när jag tänker på det.. Samma sak med döden, tar allt bara slut ? Om jag dör, kommer jag aldrig mer någonsin göra nånting ? Bara ligga där ? Det finns så mycket man undrar men aldrig kommer få veta ! Det ger mej också svindel.. Kom på för ett tag sen att jag är livrädd för döden.. Vad är det att vara rädd för om allt bara tar slut ?

Annars har dagen bestått av motion, motion och lite mera motion ! Tog en morgonpromenad med Nova, en inlinestur och en lååång promenad när Isabelle kom hem från jobbet ! Funderar på lite styrketräning sen ! Övningskörde en tur med pappa förut också, gick riktigt bra trots att jag inte kört på år och dar (känns det som) ! Börjar ärligt fundera på om jag nånsin kommer få det där jäkla körkortet, ser rätt mörkt ut på pengafronten..

Man blir kanske inte lyckligare av pengar men det underlättar i alla fall nått enormt !



Utveckling

Sitter å knarkar So you think you can dance säsong 2 (the one and only) och man ser verkligen hur det har utvecklats, både koreografierna och dansarna ! Jag tror inte att dom koreografierna skulle räcka i SYTYCD 2009, det tror jag faktiskt inte.. Jag ääälskar säsong 2 och dansarna är asbra men det märks att det är några år sen !

Jag undrar, varför är det alltid så att första säsongen man ser av en serie är the one and only ? Det kanske inte är så för alla men det är verkligen så för mej, jag kan nästan inte kolla i början av nya säsongen (Idol, SYTYCD osv) för det känns inte som vanligt ! Det kanske är mej det är fel på, jaa så säger vi ! ;)

Upplysning

Måste bara upplysa om att man kan kommentera mina inlägg om man väldigt gärna vill ! ;) Texten råkar vara svart men om man markerar sidan så står det "kommentera"  (↓) nånstans där nere, samma rad som datum och tid ! Bara som en liten upplysning ! :)

En våg av känslor

Ibland kan jag känna som att en våg av känslor sköljer över mej, känslor som får mej att känna att jag kan klara vad som helst och jag kan göra vad jag vill ! En våg av massa glädje och självsäkerhet som nästan får en att svämma över ! Ibland har man tur för då stannar vattendroppar efter vågen kvar men oftast så torkar dom bort lika snabbt som dom sköljde över en .. Jag skulle vilja leva mitt liv med den känslan i kroppen hela tiden !

Jag älskar min man ! ♥ ;)

Om bantning

Alla tror att för att gå ner i vikt så måste man plåga sej men så är det absolut inte ! Jag tyckte för ungefär ett år sen att jag vägde lite för mycket så jag började (tack vare min kära mor) äta havregrynsgröt med banan i till frukost, så hade jag honung i istället för socker ! Jag slutade också med nästan allt vitt bröd och jag slutade med oboy ! Så började jag träna lite mer än vanligt men inget överdrivet, jag dansar 2 ggr i veckan, jag promenerar varje dag och jag gör lite styrketräning här hemma ! På kanske 3-4 månader hade jag gått ner 7 kilo ! Jag plågade mej inte en enda gång för jag slutade inte äta godis men jag minskade på det och försökte att vara äta på helger ! Sen dess har jag hållt en bra vikt !

Det är sockret som är det farliga, vill man gå ner i vikt sluta då med sånt som man kan klara sej utan ! Ofta är det kanske godis som är ens svaghet och då kan man som jag, sluta med oboy och vitt bröd och ändå äta godis ! Så kan man tänka på att ketchup innehåller sjukt mycket socker å minska på det och att socker i mat är utbytbart mot honung !
Så man behöver inte Anna Skipper-plåga sej om man vill gå ner lite i vikt ! Iofs kanske mitt sätt tar lite längre tid men ger det resultat så kvittar det väl om det tar lite längre tid !

Nu ska jag titta på Stjärnor på is och mysa med min pojke ! <3

Addictions

Det spelar ingen roll hur mycket jag intalar mej själv att jag inte ska kolla på Idol och att jag inte ska bli fast, jag är och förblir Idol-beroende ! Det går lixom inte att slita sej, det har ju blivit en hösttradition och traditioner kan man ju inte sluta med, jag menar vem skulle kunna tänka sej att sluta med julafton ? Eller vem skulle komma med den dumma idén att sluta med Krampen på Karro ? Kort sagt, DET GÅR INTE ! Fast det kommer aldrig kännas som det gjorde under första säsongen, första säsongen man ser av något är och förblir the one lixom ! Sen kan ju ingen ta platsen som programledare i Idol efter David och Peter, hur mycket dom än försöker så kommer dom aldrig lyckas ! Dom två tillsammans är som banan med nutella, perfect match ! ;)

Imorn börjar ännu en sån där Idol-liknande sak, Stjärnor på is, istället för Let's Dance (vilket jag tycker är lite tråkigt) men det kommer antagligen också vara sådär beroendeframkallande ! Det blir säkert bra, älskar både dans och konståkning så dans på is borde ju också bli en sån där perfect match ! ;)


Från Becker och Becker (Fredag hela veckans svar på Svensson, Svensson);

- Pappa, min cykel har blivit stulen..
- Vad synd, då får du börja använda fötterna då !
- Men jag vill ha min cykel..
- Jaa, det var det visst nån mer som ville !


Torsdag

 

Jag är helt såld på det här numret och på Twitch ! Det är nått som är så jäkla mäktigt över honom ! Om jag ska vara ärlig så är jag ganska såld på hela So you think you can dance ! Dansarna är så otroligt duktiga och koreografierna är så otroligt bra ! Jag brukade inte rysa, gråta och bli så påverkad av dans men det har ändrats nu kan jag säga ! <3

Jag älskar Jonas , 




Somrarna i Finnerödja

Jag satt å kollade på lite gamla bilder på datorn här i Finnerödja och massa minnen bara kom tillbaka från somrarna som spenderades i Finnerödja ! Det började 2003 eller 2004, vi, gänget som då bestog av mej, Isabelle, Danne, Ronja och Madde, hängde nästan jämt hemma hos Danne och så gick vi runt i Finnerödja på alla gator, precis överallt och vi gick på alla fotbollsmatcher som Finnerödja IF spelade ! ;) Folk tyckte säkert att vi var knäppa men det kvittade då, för jag visste inte om det ! 2005 var en skaplig sommar, min vänskap med Madde tog slut men då kom Frida Carlen in i gänget och om jag inte minns fel så hade vi askul ! :) Vi cyklade mycket den sommaren vet jag, till sjön och till Finnerödja, och det slutade med några tår inkörda i framhjulet :S Sommaren 2006 började bra och vi hade askul med en person som kanske inte vill bli nämnd men som på den tiden var hur go som helst ! Sen slutade sommaren i tragedi, krossade hjärtan och svek från dom man minst trodde skulle svika.. Jag orkar inte gå in på en massa detaljer men det hände en massa skit och jag tror inte att våran familj riktigt har återhämtat sej från det än faktiskt.. Som jag upplever det var det då som livet började gå utför.. Jag tror att den här personen fick många att vända sej emot oss, jag vet ju iofs inte vad folk tyckte och tänkte innan men vid den här tiden var många duktiga på att säga och visa vad dom tyckte.. Sommaren 07 kom en annan person (som kanske inte heller vill bli namnnämnd) in i våran familj och blev till en av oss (nej vi adopterade honom inte :P) ! Jag tror att han betydde nått för alla i familjen, jag vet att han betydde nått för mej, han kändes som en bror ! Sen blev allt som det blev och han försvann oxå från oss vilket oxå ledde till en tragedi ..

03 eller 04 (minns inte) kändes det som att mitt liv började, jag mådde bra och var lycklig ! Tänk att en enda sommar kan förändra ens liv så kollosalt ! Jag saknar allt, som faan.. Inte helvetet och all skit utan alla roliga och glada stunder.. Just nu väntar jag bara på en vändpunkt, en sommar till kanske ?

   

   


Onsdag

Nu drar jag till Finnerödja en sväng, började nästan bli orolig för att jag skulle växa fast i soffan här hemma .. Ska hjälpa mamma med att städa hos kaninerna, till och med det känns kul och då är det faan illa ! ;) Nu ska jag sluta klaga över mitt tragiska liv och försöka se positivt på saker !

RSS 2.0