090831, 22.56

Jag är oftast ganska säker på mej själv när det gäller min klädstil men just nu är jag inne i någon form av svacka där jag bara känner att jag har tappat bort mej själv. Vilken är egentligen min klädstil? Har jag ens någon? Har jag några snygga kläder överhuvudtaget? Och just nu är svaren på dom frågorna 1. vet verkligen inte, 2. nej, 3. nej. Under en sån här svacka önskar jag att jag hade oändligt med pengar så att jag bara kunde öppna min garedrob, slänga all skit som finns där och bara köpa nytt.

Som jag säkert nämnt tidigare så är kläder för mej otroligt viktigt. Kanske inte kläder i sej men att ha just en klädstil, som visar andra vem jag är. Och nu när jag är inne i en svacka så känner jag mej totalt förvirrad och bara helt lost. Vem är jag? Finns jag överhuvudtaget?

Det känns fan inte så.

090830, 20.37

Idag började dansen och nej, jag var inte med och dansade! ;) Nej, jag fick sitta bredvid och kolla på och känna hur längtan efter att dansa bara växte mer och mer.. Våra drömmar uppfylldes, vi kommer att dansa till Michael Jackson's Smooth criminal! Kan det bli bättre? Den låten är ju helt grym! Sen skulle vi också få dansa till en låt ur filmen Gladiator som lät riktigt bra också! Så jag är liite sur över att jag inte får dansa på minst fyra veckor.. Men det är ju inte så mycket att göra åt! Imorgon ska jag försöka hitta orken att lägga in lite bilder som har tagits under veckan som gått, mina ryggmuskler mår fortfarande som att dom gjort alldeles för många rygglyft så jag orkar inte sitta upp så länge.. Men som sagt, imorgon om ryggen tillåter! ;)

090829, 22.46

Ett tillägg till föregående inlägg så måste jag bara säga att lyssnar ni på det här och säger att dom dät två inte kan sjunga, då vet jag faktiskt inte vad ni lyssnar med!

(gick inte att lägga in ett youtube-klipp så det får bli en länk)

http://www.youtube.com/watch?v=vsuoCMlhsss&feature=related 


090829, 22.22

Jag tycker att folk klagar onödigt mycket på sången och sångarna i Dead by April, att dom typ inte skulle hålla måttet? Eller nått i den stilen, att dom var bättre "förr" har jag också hört. Men jag måste säga att jag tycker att gitarristen och sångaren Pontus Hjelm inte bara är sjukt het utan han har en sjukt bra röst också! Kanske inte perfekt om man lyssnar med sitt tekniska öra men den är otroligt vacker och personlig, enligt min åsikt. Och sen vore det ju intressant att veta exakt hur många människor som faktiskt skulle klara att under kanske en timme både growla och sjunga, och samtidigt behålla rösten i samma skick som innan? Jag kan inte growla men jag kan tänka mej att det sliter på rösten rätt bra, vilket då gör att den efter några låtars skrik inte håller riktigt samma mått som innan. Så jag menar, det är ju inte konstigt om det slinker in några falska och orena toner här och där.

Och som det tydligt framgick av föregående inlägg var vi alltså iväg till Eskilstuna igår för att se just Dead by April! Jag trodde inte jag skulle orka stå alls eftersom mina ryggmuskler känns lika utslitna som efter 40 000 rygglyft. Men det gick bra och jag stog faktiskt hela tiden, var tvungen att gå bak och luta mej mot ett träd för att avlasta ryggen en stund men annars gick det superbra! Hade dock velat stå längre fram men jag vågade inte chansa och riskera att bli knuffad och mojsad med fyra stycken 3-dagars gamla "knivhugg" på magen! Men herremingud vad högt dom spelade! Helt sjukt! Men det var grymt bra och jag är skitglad att jag åkte även om jag fått lida för det idag! ;)

Förövrigt skulle Michael Jackson blivit 51 år idag. Samtidigt som en trovärdig källa tydligen hävdar att han fortfarande skulle vara vid liv. Typ, lägg ner?


090828, 18.13

Tro det eller ej men idag, tre dagar efter min operation ska jag och några fler iväg och se Dead by April i Eskilstuna! Jag orkar egentligen inte, vill helst av allt bara ligga här hemma i soffan (vilket jag antagligen borde också) men jag vill verkligen iväg också! Det har varit bestämt typ sen jag såg dom i Sommarkrysset så det skulle känna jävligt surt om det inte blir av.. Så nu ska vi i alla fall iväg så får vi se hur länge jag orkar stå, annars får jag väl titta en stund och sen sätta mej i bilen! För det är ju just det där med att ha sett dom live och inte bara sett dom live från filmkameran.. Det får bli som det blir! Nu måste jag i alla fall lägga mej i soffan igen och vila ryggen inför kvällens bravader!

090827, 23.47

Nu är jag hemma från sjukhuset, eller jag kom hem tidigare idag men jag har helt enkelt inte orkat blogga och kommer säkert inte vara sådär överdrivet aktiv under dom närmsta dagarna heller! Men nu vet ni att jag lever i alla fall, kommer väl kanske en lite längre uppdatering under morgondagen beroende på hur jag mår! Nu blir det nog sängen för min del, blir helt slut bara av att sitta upp! ;)

090824, 19.55

Ska opereras imorn och jag är så fruktansvärt nervös så jag vet nästan inte vart jag ska ta vägen.. Orkar faan inte uppdatera något, får bli när (eller OM) jag kommer hem efter operationen vilket antagligen blir imorn kväll eller på onsdag..

090824, 00.45

EMD spelade i Örebro idag och vi var självklart där och kollade! ;) Förutom att 2/3 av dom är
grymt snygga så är dom även riktigt bra live måste jag säga!








090822, 21.37

Fick just reda på att jag kommer opereras på tisdag. Jag som trodde det skulle dröja till i alla fall september så blir det redan nu.. Fy faan.. Nu kommer jag inte kunna tänka på något annat förrän det är över..

090822, 00.43

Jag sitter och kolla på youtube-klipp när Kajsa Bergqvist och Stefan Holm hoppade som bäst, och jag tycker det är så grymt tråkigt att dom bästa svenska friidrottarna inte håller på längre.. Inom sport är vi i Sverige alltid sådär att vi kommer på nån mitt-i-mellan-placering men då, när Kajsa Bergqvist, Stefan Holm, Karolina Klüft, Susanna Kallur och Christian Olsson var med, då visste man att Sverige hade minst 5 säkra medaljer! Nu får vi vara glada om svenskarna ens tar sej vidare från kvalen.. Det är ju ingen, just nu, som är i någon "medalj-form" och det är jättetråkigt.

Det är ganska konsigt det där, för det är ju vissa land som alltid dominerar. T ex inom konståkning har det varit nästan bara Ryssland i topp, som dock på senare tiden fått känna sej lite slagna av Asien. Inom löpning på kortare distanser är det USA och Jamaica och inom gymnastik är det också Ryssland och dom asiatiska länderna som dominerar osv osv. Vad beror det egentligen på, att vissa länder är så överlägset mycket bättre än andra? Är vi i Sverige sämre rätt över eller har vi sämre förutsättningar av någon anledning? Jag tycker det är rätt konstigt i alla fall, att vi inom alla sporter antingen ska vara riktigt dåliga eller aldrig komma längre än till något mitt-i-mellan-läge.

090821, 19.56

Jag är grymt glad! Upptäckte nämligen för några dagar sen att just ikväll går en sån där Stefan och Krister-buskis, Bröstsim och Gubbsjuka, som är den enda av alla buskisar vi inte har inspelade och som bara har visats på tv en gång (under hela min livstid i alla fall)! Som jag minns så var den i alla fall skitrolig, så nu jäklar ska vi spela in den! ;) Skulle även varit herrarnas höjdhoppsfinal ikväll men precis när dom kom in på arenan började det spöregna så det blev framskjutet, får se om det kanske inte ens blir förrän imorn..

Det måste verkligen vara störande om det blir så inför en stor tävlingen. Man är grymt uppladdad och är peppad på att hoppa så hinner man bara in på arenan innan det får avbrytas, det måste förstöra uppladdningen något enormt. Samma sak om det blir tjuvstart i ett kortare lopp. Nej, jag tror verkligen att det krävs ett starkt psyke för att kunna vara friidrottare, inte bara inom friidrotten utan inom all sport. Det är imponerande att så många klarar av det!


090820, 23.00

Dålig uppdatering på hög nivå, det är vad min blogg har råkat ut för! Har varit nere hos pappa sen i går så det har inte funnits så mycket tid över för bloggande, men nu är jag hemma igen! Och dagens ämne är väl ganska självklart, Usain Bolt och hans andra världsrekord för veckan! Han är faan helt fenomenal asså, han är grym! Han bara krossar allt motstånd, eller förresten, kallas det ens motstånd om det i ett 200 meterslopp ligger 25 meter efter vid mållinjen? Jag tror inte det! ;) Han är verkligen i en klass för sej och det är sjukt grymt att kolla på, skulle ge mycket för att få uppleva det live! Hade även sett fram emot Emma Greens höjdhopp eftersom det såg bra ut i kvalet men det sket sej ganska tidigt och hon slutade sjua.. Men jag såg att det gått riktigt bra för en av våra 10-kampskillar och Alhaji Jeng tog sej vidare från stavhoppskvalet idag plus att Linus Törnblad hoppar i höjdfinalen imorgon! Och som avslut på hela tävligen springer Usain Bolt stafett 4x100! Så det är lite att se fram emot! ;) Såg även att det är Finnkampen nästa helg! :) Men säg inte det till min mamma för då blir hon galen, hon är nämligen inte lika friidrottsintresserad som jag! ;)

090818, 22.58

Dagens outfit, som tydligen var en mycket ovanlig outfit eftersom
min egen mamma inte kände igen mej ! ;)


090818, 22.07

Någon gång i september ska jag opereras för första gången i mitt liv och jag är både livrädd och panikslagen. Jag vill inte vara med, jag vill bara snabbspola fram tiden tills min födelsedag, 31 oktober, för då ska jag väl vara helt återhämtad.. Usch, det känns bara skit! Det är inget allvarligt eller så, jag har en ofarlig cysta på ena äggstocken som jag har ont av då och då. Den är tydligen 4 cm stor och ska då tas bort antingen genom en vanlig titthålsoperation eller så gör dom ett bikinisnitt, tror jag hon kallade det? Som i alla fall är något mer avancerat.

Jag vet egentligen inte vad jag är rädd för, sövningen tror jag.. Och så är jag så äckligt rädd för att jag ska må illa och behöva spy när jag vaknar.. Så vill jag inte behöva ligga där själv, jag vill att det ska vara som när man var liten och det fortfarande var okej att mamma var med och tröstade och höll handen. För samtidigt som jag på många sätt känner mej väldigt vuxen och mogen, känner jag mej på också fortfarande som den där lilla flickan som inte klarar sej själv. På några plan är jag nog till och med den där lilla flickan..


090817, 23.11

Måste bara påpeka att jamaicanerna verkligen är i en klass för sej vad gäller sprint. Igår satte Usain Bolt nytt världsrekord på 100m och vann såklart, Asafa Powell, också jamaican, tog bronset! Idag var det damernas 100m final  startfältet för det första bestog av 50% jamaicaneroch där Shelly Ann Fraiser vann på den tredje bästa tiden världen! Även silvret gick till en jamaican, minns inte namnet nu.. Men ja, ni fattar! Dom dominerar och jag är sjukt fascinerad! Längtar efter herrarnas 200m final som går på fredag, 20.35 för att vara exakt! ;)

090817, 22.31

Förut var jag och mamma påväg till tågstationen, då ser vi på lite håll hur en bil står konstigt mitt i en korsning. När vi närmar oss ser vi hur det ligger någon på andra sidan bilen och som troligtvis blivit påkörd. Inte långt därefter hör vi sirener och ser både ambulans och brandbil närma sej, så blev den här personen inpackad på den där båren med rejäla nackskydd. Dock åkte ambulansen iväg utan sirener och blåljus så läget var väl antagligen under kontroll.

Men det är lite läskigt med tanke på att just det där övergångsstället går jag över nästan dagligen, det kunde ha varit jag. Man tänker inte så när man nästan dagligen läser om olyckor och dödsfall som skett i städer långt bort men ibland kommer det så nära. Som idag. Eller som när jag fick höra att en av mina klasskompisar från låg- och mellanstadiet hade drunknat, då kommer det så där obehagligt nära inpå och man tänker det kunde varit jag..
 


090817, 18.11

Har du någon gång gått förbi en stor folksamling och känt som att alla bara stirrat på dej med avsky i blicken? Som att alla i folksamlingen tänkt ungefär samma sak, "du inte är välkommen här", "du är en stor, jäkla loser", "vi vill inte ha dej här"? Det har jag. Varje gång jag kommer till min inskränkta, jävla lilla håla till hemort känns det precis så och jag vet inte varför. Eller, jag vet ju varför men jag förstår ändå inte. Jag tycker det är förjävligt att människor kan bete sej så som många gör. Ni vet, dom ler och hälsar på en så glatt när man möter dom i affären för att i nästa stund stå och snacka skit.

Jag känner mej bara så jävla besviken på att alla är så fruktansvärt fega att dom aldrig gett mej och min familj en chans. Besviken över att till och med människor som känt oss väl tillslut fallit offer för fegheten och ansett det vara viktigare vad "tuffa gänget" tycker. Jag förstår inte det där, jag har dåligt självförtorende och är väl kanske på många sätt svag som person men vad gäller mina åsikter är jag väldigt säker och stark. Det finns lixom inget någon kan säga för att ändra på dom. Tycker jag om en person skiter väl jag fullständigt i vad grannen tycker, varför skulle jag låta honom eller henne styra och ställa i mitt liv? Passar det inte så får jag väl vara utstött då. Det är viktigare för mej att göra det jag anser rätt och att alltid stå fast vid mina principer, än att passa in i samhällets sjuka norm.

Mammas psykolog sa till henne en gång att eftersom vi själva valt att vara annorlunda får vi också ta konsekvenserna av det, hur dumt det än kan verka. Visst, det kan jag hålla med om men vad är det då för annorlunda saker vi pratar om? Jo, vårat hus är målat i ljust rosa, mitt och mina systrars namn är för lika och för udda, min mamma var duktig på att shoppa barnkläder till oss, billigt men snyggt. Och jag hade förstått den tanken om vi på allvar försökt vara annorlunda, om vi på något sätt varit extrema men vi har bara velat vara oss själva och det är uppenbart att det inte är uppskattat.   

I Finnerödja lever man verkligen fullt ut efter den oskrivna lagen vid namn Jante.

090816, 22.06

Då var det avklarat, Gay vs Bolt, mötet det det pratats om och setts fram emot i veckor och månader! Och det var över på 9.58 sekunder, för att vara exakt! Helt galet! För exakt ett år sen satte Usain Bolt två nya världsrekord och idag gjorde han det igen! Asså vilken känsla, vilken stämning! Jag satt här hemma bara rös över hela kroppen, helt sjukt! Jag är mållös..



Usain Bolt, den ultimata talangen
"Sällan har förväntningarna varit så höga och faktiskt överträffats!"

090816, 20.42

Äntligen är friidrotts-VM igång! Sitter för tillfället och väntar på 100 m finalen, supderduellen mellan Tyson Gay och Usain Bolt! Tydligen har Gay sprungit snabbare hittills i år men jag tror ändå på Bolt! Herregud, killen sprang hem två världsrekord under OS -08, med för dåligt knutna skor och ett fladdrande skosnöre under ena loppet och han rent utav utklassade dom andra! Det var grymt att se!

Kommentatorerna pratade om honom förut och sa att hans styrka är att han är så avslappnad. Innan loppen, när löparna blir presenterade och kameran filmar ansikten på dom ser man hur spända, taggade, nervösa alla ser ut medans Usain Bolt dansar, skojar och är bara totalt avslappnad! Han älskar verkligen det han gör vilket också gör honom till den bästa! Det är mäktigt!

090815, 21.34

I ett tidigare inlägg la jag in två Youtube-klipp med två olika låtar, trodde jag! Upptäckte nämligen att jag råkat lägga ut samma låt två gånger! ;) Så förutom Shayne Wards If thats ok with you skulle det även varit denna;


090815, 12.37

I går, eller snarare i natt hade jag ett långt, givande och djupt samtal med min mamma. Jag hade glömt hur skönt det är att faktiskt prata om och dela saker med någon annan. Oftast så håller jag saker inom mej och låter det istället komma ut i form av ilska eller så går jag och tänker och lixom diskuterar med mej själv. Men ibland så måste allt det där få komma ut, man måste få höra från någon att den förstår för att man själv ska inse att man faktiskt inte är helt korkad och helt fel ute i sitt sätt att tycka. Jag känner så väldigt ofta, att det är jag som tycker dumt, att det är mej det är fel på. Så att få höra från någon annan "jag förstår precis hur du känner", det lättar tyngden på mina axlar något enormt. 

Jag älskar dej mamma ! ♥ 

090814, 22.41

Det här klippet är helt fantastiskt och så sjukt pampigt, jag bara ryser över hela kroppen! ♥



090814, 22.04

Jag stör mej otroligt mycket på fördomar som absolut inte är logiska någonstans. En grej som jag har hört från mer än ett håll, det är att männiksor som är bisexuella skulle vara mindre pålitliga som partners. Alltså, om en bisexuell tjej är tillsammans med en kille så är folk runtomkring oroliga för att tjejen helt plötsligt ska vilja ha en tjej istället. Till exempel i A shot at love with Tila Tequila (lr var det Ikki-twins?) var det en av dom manliga deltagarnas familj som fick träffa Tila som sa typ att "tänk om hon ändrar sej och vill ha en tjej?". Den typen av fördomar är så himla korkad för vad får folk att tro att bara för att man är bisexuell så kan man inte hålla sej till en person? Jag menar, det kan ju lika gärna vara så att jag som är hetro plötsligt blir intresserad av en annan kille än min pojkvän. Det är ju lixom inget typiskt drag för bisexuella bara för att dom gillar båda könen. Och det är ju inte heller själva könsorganet i sej man är intresserad av utan personen.

När man tänker efter så är det riktigt idiotiskt med fördomar över huvudtaget, jag menar det är ju bättre att ta reda på hur personen ifråga är innan man bestämmer sej för hur man ska uppfatta honom eller henne.

090814, 14.16

För alla tjejer som är missnöjda med sina små tuttar (jag sjäv inräknad), här finns beviset
på att man kan vara grymt snygg och framgångsrik ändå!


 


090813, 23.50

Lånade min systers mp3 och hittade då den här låten!
Jag har hört den förut, hade bara inte fattat hur underbar den var! ♥




Sen klickade jag runt i lite bloggar en dag och blev då påmind om den här låten!
Riktigt bra den också! :)



090813, 22.53

Ingen i bloggvärlden har väl kunnat undgå att höra eller läsa om "överfallet" på en av alla fjortisbloggare. En tårta, rätt i nyllet! Kul! Först tänkte jag att det var nog lite rätt åt henne med tanke på mycket av det hon skriver i sin blogg men sen kom jag på att det egentligen är ganska obehagligt. För den här gången hade hon ju tur, det var "bara" en tårta men vem vet vad någon tar till nästa gång? Visst, hon kanske får skylla sej själv med tanke på imagen i bloggen och visst, hon skriver massa skit som även får mej upprörd men man måste ju tänka på att det är just en image! Att man sen har en blogg enbart för att provocera kan man ju tycka vad man vill om.. Men ska hon och andra med henne därför behöva vara oroliga över att få något kastat på sej eller bli påhoppade på andra sätt varje gång dom går ut?

Jag tycke det går för långt, alltihop. Först det här med att bloggare anses vara kändisar bara för att dom sitter och höjer sej själva till skyarna och trycker ner andra, folk vill ha autografer och ta bilder osv. Samtidigt får dom här fjortisbloggarna nästan leva med en ständig hotbild över sej. Det blir så fel och så överdrivet alltihop. Är det lixom inte möjligt att saker och ting hålls på en normal nivå?

Sen anser jag det vara lite löjligt att skylla en sån här incident på att "är man känd så är man", Madonna är också känd, hur många tårtor har hon fått mojsade i ansiktet?

090813, 15.56

Idag är jag ensam hemma hela dagen och då hade jag planerat att sitta och mysa framför teven mer eller mindre hela dagen, vad händer då? Jo, det åskar hela förmiddagen.. Är faktiskt inte säker på om det slutat än men jag chansade och satte igång datorn en snabbis! Och inte kändes det så lämpligt att gå ut och gå i åska och spöregn heller så den här dagen har som så många andra bara passerat till ingen nytta.

Det är så det känns. Som att dom flesta av dagar bara passerar utan någon som helst nytta. Jag har ingen ork eller energi, jag vill helst bara ligga här hemma och vara ifred. Nästan alla människor vill ju ha jobb men jag, jag får panik av bara tanken på att behöva jobba dag ut och dag in och det känns som att jag inte skulle klara det. Och nu snackar vi inte lathet här för jag är absolut inte lat. Jag vill ha viljan att skaffa jobb men jag har den inte, den finns bara inte. För mej skulle ett jobb bara vara fruktansvärt plågsamt, både psykiskt och fysiskt.

Ibland önskar jag att det verkligen vore något fel på mej, så att jag i alla fall kunde få en förklaring till varför jag känner så.
Är det inte tragiskt, jag är snart 20 år ung och min högsta önskan är att få bli sjukskriven?


090813, 13.26

Är det inte ganska skumt att humlor egentligen inte kan flyga, att dom bara är för dumma för att förstå det? 
Måste borde ju betyda att vi människor egentligen också kan flyga, rent teoretiskt! Det vore ju faktiskt inte helt fel! ;)

090813, 00.52

Greg Laswell - Girls just wanna have fun ♥


090812, 23.27

Idag har jag varit sådär sjukt trött så jag har velat gå och lägga mej nästan hela dagen.. Men i alla fall så skulle jag egentligen på ett möte på Arbetsförmedlingen idag, angående KFG som tydligen ska lägga ner sin verksamhet, men så gick jag dit tidigare idag och frågade varför det berör mej eftersom jag slutade där i maj. Han som jag pratade med fattade inte varför jag hade fått kallelsen och sa att jag inte behövde gå dit! SKönt det! Hoppas bara inte det blir nått skit med det nu, att jag får ett hotbrev om att min ersättning blir indragen eller nått.. Sen har mamma och jag ägnat dagen åt att röja upp här hemma så nu vågar vi ta hit gäster igen! ;) Sen orkade vi inte laga någon mat så vi lyxade till med Donken och avslutade sen kvällen med en promenad! Fast det var nästan lite ångestfyllt eftersom man nu känner hur kallt det börjar bli på kvällarna vilket tyder på att vintern bara kommer närmre och närmre.. På tal om det så måste jag köpa mej en vinterjacka och jävligt varma vinterskor :S Asså usch, jag ser verkligen inte fram emot vintern, hur ska jag överleva? Varför är inte vi som djuren som kan gå i ide och sen vakna upp när våren är på ingång?

090812, 13.06

En "folkgrupp" som har växt fram under dom senaste åren och som forfarande växer det är fjortisarna. Dom finns överallt och verkar nu även ha ställt in siktet på att ta över bloggvärlden. Många kanske anser att fjortis det är en ålder och så var det ju också från början men jag anser att fjortis numera är ett sätt att vara, en livsstil. Om jag skulle beskriva en fjortis så är det den typen av människor jag tycker minst om. Hon (oftast är dom av det kvinnliga könet men det finns även fjortiskillar) är superblonderad, hon är superspacklad och får antagligen använda barkspade för att få fram sitt ansikte, gärna en orangebrun och alldeles för mörk färg i ansiktet, ljust rosa eller vita läppar och för att fullända sminkningen använder hon så mycket mascara att fransarna ser ut som tjocka spindelben. Som person är hon en sån som anser sej vara förmer än alla andra, hon är dryg och bitchig mot alla i sin närhet.

Människor som är så, det är vad jag kallar fjortisar. Sånna människor ser man fler och fler av i bloggvärlden och jag tycker det är otroligt jobbigt. Jag bloggar för att jag vill få fram mina åsikter och få respons på det jag skriver medans fjortisarna för det första kanske bara spelar en roll i bloggen för att bli framgångsrika men också för att tjäna pengar på att provocera. vara snygga, trycka ner andra och jag tycker det är så fel. Visst, det finns inga regler för hur man bygger upp sin blogg och vad man får använda den till men jag tycker det är synd att "fel" människor blir så populära.

Jag brukar titta in ibland i bloggar som Kissies, Paulinas och Dessies men jag blir mest bara frustrerad och upprörd. Det finns så många som skriver texter av värde, som skriver om viktiga ämnen som är så långt bort ifrån hur snygg man själv är som man bara kan komma och det är så synd att dom människorna aldrig får höras för det intresserar inte lika mycket som bitchiga småtjejer. Jag vet inte hur pass seriöst skrivet allt i dom här tjejernas bloggar är men är dom som personer så som dom verkar i bloggarna så tycker jag synd om dom, på allvar. För det fulaste som finns det är dryghet.

Läser även Stina-Lees blogg och hon tog upp just det här om hur ytligt allt är både i bloggvärlden och i övrigt. Hon verkar vara en otroligt jordnära, smart och äkta tjej. Hennes blogg är ju som tur är en av dom större och det är bra för det är sånna som behövs, människor som blir framgångsrika för att dom kan hjälpa andra istället för att bli populär agenom att trycka ner människor.

Jag har aldrig varit fjortis och jag kommer aldrig bli, tycker inte att det är något att sträva efter för du kan inte leva så hela livet i alla fall. För vad gör du den dagen du inte är lika vacker längre, när bara drygheten finns kvar?


090811, 23.20

Myggbett är ju något som tyvärr hör sommaren till och att ha ett kliande bett någonstans på kroppen kan ju vara lite sådär små charmigt men jag kan meddela att efter gårdagens bärplockning så kan jag ränka till  MINST 33 bett utspridda över kroppen! Inte så charmigt vill jag lova.. Jag gick hela dagen och koncentrerade mej på att inte klia även fast det behövdes mer eller mindre hela tiden, men tillslut så gick det inte längre. Så nu sitter jag här med röda, sönderkliade armar och ben och svär över sommarens tillhörande plågor!

090811, 21.48

Gårdagen i bilder;

Min "ut-i-skogen-och-plocka-blåbär-outfit"












Jag tror inte att våran hund är riktigt normal..



Hon låg bland blåbärsriset och käkade bären!






Det här är resultatet efter blåbärsplockningen


090810, 20.00

Ibland sköljer det in som en våg av värdelöshet över mej, som slår omkull mej och drar med mej ut en bra bit. Då känns det bara som att jag kan aboslut ingenting, jag är inte bra på något, ingen skulle sakna mej om jag försvann och allt med mej är bara fel. Sen helt plötsligt kan jag hitta något att hålla fast mej vid som ger mej kraft att ta mej tillbaka in till land och så kan jag gå där och njuta, ibland korta stunder och ibland flera dagar innan värdelösheten ännu en gång slår omkull mej. Det går verkligen i perioder det där, ena stunden är man på topp för att nästa stund ligga raklång på botten. Det krävs ganska mycket för att man ska kunna bygga upp sitt självförtorende och sin självkänsla men det behövs så ytterst lite för att bara rasera allt igen.

090810, 19.27

Glömde nämna att min pappa fyllde år igår! ;)


090809, 22.40

För ett tag sen skrev jag att Måns Zelmerlöw i särklass är en av Sveriges bästa artister men efter att ha sett Darins hyllning till Michael Jackson i Sommarkrysset igår insåg jag att där har vi en som kan komma att tävla med Måns om första platsen, för shit vad han är bra! Han kanske inte varit en sån som testat på en massa olika utan han har hållt sej till bara sin musik och inget annat men det han gör gör han ju så bra! Killen kan låta och dansa som Michael Jackson och han är inte bara en halvdålig kopia utan han gör det grymt bra! Och så har han ju en helt underbar röst och ögon som går precis rakt igenom tv-rutorna! Jag tycker han är helt fantastisk! Så säga vad man vill om Idol-konceptet men nog faan har det gett Sverige många grymma artister!


090809, 21.14

Idag när jag, mina systrar och Jonas var inne på macken kom det in en kille som under sin högstadietid var en sån där som jävlades med alla. Han och hans kompis gick liite för nära i korridoren, knuffade till folk liite för hårt för att det skulle vara utan avsikt, slogs utan anledning osv. Min syster var en av dom utsatta och hon har berättat om ett tillfälle när hon av någon anledning fick nog. Han kanske knuffade till henne, jag vet inte, men i alla fall så pekade hon fuck you åt honom och han reagerade som väntat. Han blev förbannad och gick rakt emot henne vilket han i sin tur antagligen hoppades skulle skrämma henne rejält, kanske till och med få henne att be om ursäkt eller gå därifrån. Men istället för att låta honom fortsätta vara den tuffa som ingen vågade sätta sej uppe mot stog hon bara kvar och tittade honom rakt i ögonen. Trots att hon var fruktansvärt rädd så stog hon bara där. Antagligen gjorde det honom förvånad eftersom han då vände och gick.

Just den där typen av människor skulle jag tro finns på alla skolor, kanske till och med i alla klasser. Dom där som gör att så många dagligen går till skolan med en molande värk i magen. Jag undrar om han, som kom in på macken idag 10 år senare, någonsin tänker på att hans beteende, hans idiotiska sätt att hävda sej faktiskt kanske skadade någon för livet. Tänker han på att det han gjorde mot så många kanske hans egna barn en dag får utstå? Och vem är han då att komma och säga att så gör man inte?

Samtidigt kan jag inte annat än att tycka synd om dom här människorna.Kanske hade dom ett helvete hemma, kanske var dom så otroligt svaga inombords att det enda sätt för dom att känna sej som människor var att skrämma skiten ur andra. Man kan ju aldrig veta vad som döljer sej bakom en stenhårda ytan men man kan ju hoppas att dom den dagen dom får egna barn inte lär dom att det bästa sättet att få bekräftelse på, det är att skada andra. För mej är inte det att vara tuff alls. Nej tuff, det är man om man är den som står kvar och stirrar tillbaka i ögonen på den som vill en illa, utan att låta rädslan ta över!

090808, 23.08

Kollade nyss på filmen The Pianist som handlar om typ andra världskriget? Det gör ont i hela mej när jag tänker på att folk faktiskt haft det så som dom har det i filmen och jag kan inte annat än att bli förbannad. Förbannad på att människor behandlades så på grund av sin etnicitet, förbannad på att människor fortfarande behandlas så på grund av sin etnicitet, förbannad på idioter till människor som stog och står bakom nazismens åsikter, förbannad på omvärlden som inte gjorde något då och som knappt gör något idag heller. Här lägger regeringen ner så fruktansvärt mycket energi på skit som nerladdningsfrågan, bestämmer sej för att nu gör vi alla Sveriges ungdomar till brottslingar.. Det känns inte ens som ett problem i jämförelse med nazismens hat som sprider sej över vårat samhälle. Är det något vi måste verkligen måste lägga ner tid och energi på så är det att krossa allt vad nazsimen heter!

För jag blir på allvar rädd när jag läser om att främlingsfientliga partier tar sej in bland dom som bestämmer världen över. Är det sånna människor vi vill ha vid makten? Nazisterna, är det dom som ska styra över oss? Människor som tycker att vi ska införa statliga raskontroller för att försökra oss om att alla är renrasiga och som vill se till att alla barn är genetiskt friska för att annars kunna göra oss av med dom som inte är friska. Det läskiga är ju att det faktiskt finns människor som ställer sej bakom nazismen. T ex fick Nationalsocialistisk front 1417 röster när dom ställde upp i riksdagsvalet 2006, vilket inte gav dom något mandat men ändå, det är 1417 för många röster..

Jag vill tro att vi människor har utvecklats och kommit ganska långt ifrån apstadiet men när människor på allvar vill "rasfördela" människor så börjar man ju undra..

090808, 15.22

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mej. Hade planerat att gå ut med reklam skapligt tidigt vilket jag gjorde men när jag väl var ute fick jag sån fruktansvärd mensvärk att mamma fick åka och hämta mej, kanske en kilometer från vårat hem.. Det var jätteobehagligt, hade skitont, blev nästan lite yr och halvt svimfärdig, kallsvettades samtidigt som det var fruktansvärt varmt, blev helt skakis och vesmesig i hela kroppen! Sen låg i alla fall jag här hemma i soffan tills ganska nyligen och nu känner jag mej något bättre. Dock känns det som att någon har sparkat mej med all sin kraft i magen 25 gånger, helt öm och mörbultad.. Så nu har ju större delar av den här dagen försvunnit till ingen nytta! Min pappa fyller i alla fall år imorgon så jag ska sätta mej och göra ett kort till honom, älskar att pyssla med sånt där! ;)


Här är bland annat en skapelse (som jag inte är sådär supernöjd med precis..) som min äldre syster
fick när hon fyllde! Önskar dock att jag kunde skriva lite snyggare..


090807, 22.48

Idag har jag haft fullt upp precis hela dagen men när jag tänker efter så har jag ingen aning om vad jag gjort hela tiden, vet bara att jag har stressat runt, svettats och varit allmänt hysterisk! Ialla fall så kom Besi och hämtade mej vid sex, så åkte vi in till stan och hämtade Marri! Måns Zelmerlöw uppträdde juh i Stadsparken ikväll så vi skulle dit och lyssna lite! Ångrade mej som faan att jag inte köpt biljett men vi hörde ju bra och om vi klättrade upp och ställde oss på en soptunna så såg vi faktiskt Måns, dock i en väldigt liten storlek! ;) 

När vi strosade runt där i staden så tänkte jag att såhär skulle det vara jämt! Soliga, varma och underbara sommarkvällar (och dagar såklart), människor i rörelse, musik, skratt, prat, den där speciella lukten av cigarettrök, öl och sommar! Det händer inte ofta men där och då kände jag ren lycka! :)


Måns är faktiskt där nånstans, jag lovar! ;)



Nästan alla lägger ut bilder på dagens outfit och jag vill inte vara sämre
så här kommer en halvdålig bild på kvällens outfit!


090807, 13.02

Hur kan man bara dumpa sina kompisar? Hur kan man bara sluta prata med folk som man stått väldigt nära? Jag förstår inte den grejen, så som det verkar vara så poppis att göra nuförtiden.. Hur lite har en vänskap egentligen betytt för en om man bara låter den rinna ut i sanden? Om man bara låtsas som att den aldrig funnits? Jag kan förstå att människor växer ifrån varandra och att man kanske inte passar lika bra ihop föralltid men jag kan inte förstå hur man bara kan glömma bort och gå vidare. Det är väl alltid tragiskt om man förlorar någon som har betytt mycket för en och även om vänskapen inte är som förr saknar man väl det som varit, eller? Man kanske bara anser då att den tiden man haft ihop, den var förjäves eftersom det ändå tog slut?

Min lillasyster skrev en jävligt bra dikt om just vänner, bland annat riktade mot personer som hon trodde var hennes vänner;

Hur vill du att en vän ska vara ?
Kom nu hit åh snälla svara !
Vill du bli dissad åh behandlad som skit ?
"Jag glömde ringa , d va inte me flit !"
Visst , dina fula lögner suger ,
tror du inte jag fattar att du ljuger ?
En vän blir inte arg om du ber om stöd !
En vän är till för att hjälpa i nöd !
Utfryst åh bortglömd ska man inte vara ,
men frågar man varför , kan ingen svara ..
Ilska åh vrede leder ingen vart ,
tänk att känslor åh självfötroende kan ändras på en kvart !
Nu för tin är ingen vän for real ..
Va man än gör blir d ändå bara fel !
Jag blir aldrig som dom , inte en chans ,
allt skulle bli mkt lättare om dom inte fanns !
Tar du åt dig av detta så tänk återigen ..
Beter du dig som en riktigt vän ?

090806, 23.05

Nu tänkte jag köra en sån där "sju saker du inte visste om mej" för det är säkert mycket folk inte vet om mej så det känns passande! Sen kanske bloggtorkan har ett finger med i spelet! ;) Enjoy!

1. Jag brukar diskutera bråken/problemen i the Hills med mej själv, som att jag själv var inblandad. Jag vet inte varför, det bara blir så.. Om jag nyss sett ett avsnitt så kan jag stå och tänka för mej själv "varför sa hon inte så?" eller "hur faan tänker han?" och typ föra en lång konversation med mej själv, i huvet!

2. När jag började skolan var jag så pass mycket smartare/duktigare än resten av klassen att jag fick vara lite hjälplärare, eftersom jag själv ofta var klar med mina uppgifter före alla.  

3. Jag sover ALLTID med öronproppar eftersom min pojkvän andas så jäävla tungt när han sover så skulle jag inte ha det skulle jag varje natt ligga där sömnlös och asirriterad..

4. När jag var kanske 12 år plockade jag jordgubbar hos en gubbe. Han och hans fru trodde hela sommaren att jag var en kille och hette Gabriel. Jag vågade inte säga något så när vi slutat för sommaren fick mamma berätta för dom att jag faktiskt var en tjej och då skämdes dom jättemycket och undrade varför jag inte hade sagt något!

5. Jag hatar att se filmer som jag aldrig sett innan. Sen kan jag tycka att filmen är skitbra men just innan så hatar jag att ens få frågan om att se en ny film.

6. Jag har emetofobi. För dom som inte vet så innebär det rädsla för att spy och jag är verkligen livrädd! Jag går helst inte ut alls under den värsta magsjukeperioden. När min pojkvän låg hemma och var magsjuk var jag själv så sjukt rädd att jag inte orkade gå till skolan på tre dagar. Blev dock inte sjuk, fick feber pga den psykiska stressen istället.

7. Jag har en så lång tunga att jag kan slicka mej själv på näsan.

Finns säkert fler mycket intressanta fakta om mej men det här får räcka så länge! ;)

090806, 22.00

Kaksmeten till vanlig chokladkaka (alltså sockerkakssmet med kako) måste vara det godaste man kan äta! Oftast blir kakan godare än smeten men faan inte i det här fallet! Vi brukar mosa banan och ha i eftersom vi i familjen Henriksson älskar banan och choklad tillsammans, och då blir kakan så jäkla god men trots det så är smeten så fruktansvärt mycket godare så jag skulle kunna sleva i mej två liter!

Jag har nyss bakat ifall någon undrar! ;)

090806, 19.04

Är för tillfället nere hos pappa! Mamma skulle titta in i en affär här i närheten, därav resan hit, men när vi kom dit 13.15 stog det på dörren "Idag stänger vi klockan 13!".. Ödets ironi eller bara en jävla otur? Jag vet inte men min kära mor var för en kort stund inte särsklit glad, vilket jag mycket väl kan förstå eftersom vi då allt som allt kört ungefär 10 mil i onödan. Vi ska i alla fall snart dra oss hemåt för att återvända redan på lördag eftermiddag/kväll för på söndag fyller pappa år!

Det måste se ganska konstigt ut, utåt sett, för människor runt omkring våran familj som vet att mamma och pappa är skilda. Vi gör ju nästan precis samma saker tillsammans som förut, vi har kalas ihop, pappa följer med när vi åker till mormor som han nu egentligen inte har speciellt mycket med att göra, mamma bor här några dagar ibland för att ta hand om sina kaniner osv. Det enda som är skillnaden från förr är att vi nu bara inte bor ihop och att mamma och pappa inte är gifta, annars är det precis likadant faktiskt! Så folk undrar säkert hur det egentligen ligger till, det är ju trots allt ganska ovanligt att par som varit gifta kan umgås precis som eller till och med bättre än förut!

090805, 21.17

Idag har det varit helt underbart väder, så någon tid över för datorn har inte funnits! Sen skrev jag ju i något tidigare inlägg att jag bestämt mej för att leva ett hälsosammare liv och med det har det väl gått sisådär, får jag väl lov att erkänna.. I går käkade jag lite ostbågar på kvällen, jag kunde lixom inte stå emot frestelsen. Och idag, när jag stog och lagade mat kände jag hur hungrig jag var och dum som jag är slängde jag i mej några ostbågar då också.. MEN, jag har varit ute och gått drygt två timmar/dag både igår och idag (och typ varje dag annars också) plus att jag gjort lite styrketräning här hemma också, så helt olydig har jag inte varit! ;) Det bästa är faktiskt att inte ha några sötsaker och onyttigheter hemma, för har man det då blir man på något sätt mer sugen, i alla fall jag! Jag känner mej mer dum om jag går ner till affären och köper onyttigheterna än om dom redan råkar finnas hemma, faktiskt! Nej, nu ska jag gå ironiskt nog gå och kolla på Sugar Rush!

090805, 12.40

Idag är första dagen på länge som man verkligen fattar att det är sommar (iofs börjar den lida mot sitt slut..)! Solen skiner och himlen är blå, heelt underbart! Så nu tänker jag gå ut och sätta mej i solen på våran balkong! Måste säga att jag förstår inte hur människan som planterade ett träd precis utanför vårat hus/ hur människan som byggde ett hus precis bredvid ett träd tänkte.. Vi har sol endast några timmar på förmiddagen pga det där jäkla trädet.. Ganska störande faktiskt! Bäst jag går ut och tar vara på den lilla stund som solen lyckas kika in!

090804, 21.41

Idag känner jag mej totalt oinspirerad och jag har inget att berätta, förutom att jag var dum nog att klicka mej in på Nelly.com och hittade direkt 70 par skor jag ville ha. Så nu är jag inte bara oinspirerad till att blogga, ointressant nog att inte ha något att berätta, nej nu är jag sur också.. Jävligt sur faktiskt! Jag är sur på att jag hela mitt liv velat ha saker men alltid, alltid varit  för fattig. Inte så att jag fått gå hungrig men fattig nog att bara kunnat handla precis det som är nödvändigt och inte en pryl mer. Det suger som faan! 


090804, 12.58

Posten kom nyss och gissa vad som låg där om inte ett brev från Arbetsförmedlingen. Jag hatar allt som har med dom att göra, USCH! Tydligen så har KFG i Örebro lagts ner eller nått och då var jag som gick där för 2 månader sen tvungen att komma på ett informationsmöte i Kumla om det.. Varför då, säger jag bara? Jag har ju inget med dom att göra längre, det spelar väl inte mej någon roll om dom lägger ner sin verksamhet.. Som sagt, jag hatar Arbetsförmedlingen!

Idag ska jag i alla fall på allvar försöka ta tag i mitt nya hälsosamma liv. Det har blivit alldeles för mycket godis och andra onyttigheter den senaste tiden, tyvärr är det faktiskt så som min syster brukar säga, att man kämpar hela året för att ha en snygg kropp till sommaren, så när sommaren väl är här, jaa då käkar man som faan!  Men det får det vara slut på punkt nu! Det första steget mot mitt hälsosamma liv är att för varje gång jag är påväg mot godishyllan för att stoppa i mej något gott ska jag istället göra några situps, armhävningar, rygglyft eller liknande. Det ska jag satsa på idag och resten av veckan, så får jag väl utöka det hela sen!

090803, 21.00

Jag måste fortsätta lite på inlägget om min klädstil (finns lite längre ner, 090801, 21.05)  och säga att en person som jag beundrar stilmässigt, det är Kitty Jutbring! Hon är ju som ett vandrande konstverk, helt underbar och jag bara älskar hennes klädstil som känns väldigt 80's med massa färger och plastiga smycken! Hon behövs verkligen, som en färgklick i våran annars ganska gråa tillvaro! Och minns ni Cornelia Dahlgren? Från Idol 2004? Hon hade också grym stil! Har inte sett så mycket av henne nu men under Idol-tiden var hon superhäftig! Även Linda Säppenen från Idol 2006, hon var lite mer rockigt tuff sådär! Inspireras även av Ashlee Simpson, Avril Lavigne och Pink! Dom har ju också lite mer rockig, punkig stil som jag också tycker är skitsnyggt! Sen är även Rihanna en stilförebild för mej, hon är helt sjukt het och är snygg i det mesta! På tal om att vara snygg i det mesta så kan man ju inte snacka mode utan att blanda in Paris Hilton! Den människan är så j*vla snygg i precis allt hon tar på sej och jag är så j*vla avundsjuk så usch och fy! Får inte heller glömma Lil Mama från Americas best dance crew! Jag älskar att hon alltid har en keps som matchar med armbanden och att hon är sådär pojkigt flickig! ;)

Om man då blandar ihop alla dom här, jaa då får vi fram mej!

090802, 17.33

Idag är jag hemma i Finnerödja. Varför kallar jag det  fortfarande för hemma? Det känns så otroligt långt ifrån hemma, trots att jag faktiskt bott här i större delen av mitt liv. I alla fall så skulle vi fram till hembyggdsgården eftersom dom hade värsta tillställningen där! Det var bland annat ett lokalt band, Tinnitus, som spelade och dom var riktigt bra måste jag säga! Precis innan vi skulle åka fick pappa syn på vad jag skulle ha på mej (föregående inlägg) och frågade om jag verkligen skulle gå i det där. När jag sa att det skulle jag, då vägrade han att följa med och sa massa saker i stil med att det var fult, pinsamt, att han aldrig sett någon annan gå klädd så, att det var det värsta han sett och att han inte tyckte om när jag stack ut och att det var något som jag borde respektera. Är det något jag känner mej säker på så är det min klädstil och jag bryr mej egentligen inte ett skit om vad andra tycker, så länge jag själv är nöjd ,men det är klart att det gör ont när ens familjemedlemmar skäms så mycket att dom hellre stannar hemma.

Jag lärde mej för länge sedan att stora delar av Finnerödja har något emot mej och min klädstil men jag visste inte att min egen pappa var en av dom.


090802, 00.01

Jag ska till hålan jag egentligen kommer ifrån imorgon och eftersom jag vet att anledningen till att många inte tycker om mej där är min klädstil, tydligen innehåller den för mycket färger. För det är ju precis vad man går efter när man skaffar sej vänner, vilka färger dom oftast klär sej i! Det är nog faktiskt bland det löjligaste jag nånsin hört! I alla fall så är det så jäkla kul att klä sej lite extra hysteriskt bara för att jävlas ännu mer med folk! Så det här är då min outfit inför morgondagen;



Jag hoppas den svider rejält i ögonen på alla underbart trevliga bybor..

090801, 21.05

Jag började ändra på min annars ganska vanliga klädstil när jag började åttan. Jag började avsky det där med att alla skulle se exakt likadana ut och följa senaste modet exakt. Egentligen klädde jag mej nog ofta ganska fult på den tiden men jag måste säga att jag är otroligt stolt att jag vågade sticka ut.

I alla fall så började jag ändra min stil  och då blev det så att min dåvarande bästa kompis tog efter mej litegrann. Jag vet att vi brukade testa massa kläder och planera hur vi skulle se ut t ex i skolan dagen efter. Minns speciellt en gång då vi satt på kvällen och planerade länge, om jag inte minns fel så skulle vi på en marknad eller nått liknande. Det slutade i alla fall med att vi hade varsin svart LEDIG-tshirt, på tshirten satte vi massor med säkerhetsnålar. Ni vet sånna där pärlor som man satt och pärlade på typ lekis eller dagis, sånna trädde vi på säkerhetsnålarna, hon hade gula och jag hade turkosa. Hon fick låna en gul kjol av mej och jag hade en svart kjol med turkosa knästrumpor till. Tyvärr har jag ingen bild på hur vi såg ut och jag minns inte folks reaktioner mer än en kvinna som hade ett stånd på marknaden. Hon frågade hur vi hade gjort med nålarna och sa att det var jättehäftigt. Det tyckte jag också, jag var skitstolt och jag älskade folkets blickar! 

Nu var väl den här outfiten inte speciellt extrem med tanke på hur folk klär sej idag men på den tiden, för kanske 6-7 år sedan, då var alla dom här alternativa klädstilarna inte så vanliga och absolut inte i den lilla hålan jag bodde i. Där är folk fortfarande äckligt inskränkta och livrädda för att sticka ut minsta lilla.

På skolan jag gick i då var det nästan ingen heller som klädde sej speciellt annorlunda, när jag tänker efter så var det nog ingen alls. Jag vet att ungefär samtidigt som jag började ändra min stil blev 3-4 stycken andra på skolan typ punkare? Så man kan säga att det var jag och dom som började bryta trenden och öppna upp för en del andra. Vi införde det här med att klä sej alternativt på skolan och idag är det många fler som sticker ut. När jag sen började på Karro var det som att hitta hem! Där klär sej folk precis hur som helst och det finns inget du kan göra för att sticka ut och jag tycker det är helt underbart!

Idag håller jag fortfarande på att experimentera med min stil, den blir nog aldrig helt klar utan den kommer ändras och utvecklas hit och dit! Nuförtiden är den mer sofistikerad jämfört med under min Karro-tid, kan faktiskt titta tillbaka och skämmas lite för vissa outfits jag hade! Jag avskyr fortfarande trenden att alla ska se exakt likadana ut, jag skulle hata att gå ut på stan och möta 30 stycken som ser ut som nästan exakta kopior av mej (eller kanske jag av dom). Jag kommer aldrig hoppa på den trenden och jag kommer aldrig följa modet slaviskt. Sen ljuger jag om jag säger att jag aldrig tar på mej ett modeplagg för det händer, såklart! Men då gör jag det på mitt sätt, med en touch av Gabrielle! 


090801, 16.54

Igår läste jag ett blogginlägg om komplex, varför slösar vi bort stora delar av våra liv på att må dåligt över några små fel och brister? Jag är precis likadan, jag är sällan nöjd med mej själv. Vissa delar men aldrig helheten. Men på något sätt så har det ju blivit lite tabu att tycka om sej själv. Man får inte riktigt säga saker som "vad snygg jag är" eller " jag älskar min kropp", inte utan att andra människor stör sej på det. Och det är ju så fel. Varför ska vi inte få vara nöjda med det vi har fått? Det är ju egentligen en självklarhet. Jag har inget emot att folk gillar sej själva, det är superbra, men det jag inte tycker om är när folk tror att dom är så mycket snyggare och bättre än andra. Det får lixom inte gå till överdrivt och bli drygt utan för att vara okej måste det hålla sej på en nivå där man liksom inte är snygg på andras bekostnad, om ni förstår hur jag menar!

Sen kan jag nästan tycka att det är lite pinsamt att lägga ut en bild på sej själv och skriva typ "idag känner jag mej snygg", så kanske andra tänker "åh herregud". Men det är ju också så fel för det mesta av skönheten kommer ju faktiskt inifrån. Personligheten tycker jag är det allra viktigaste, man kan se ett utseende och tycka att han eller hon är skitsnygg men beter personen sej illa så ser man sen att det där utseendet var inte så snyggt eftersom personligheten inte höll samma klass. Folk kan tycka att andra människor är fula men innan dom känner dom har dom egentligen ingen rätt att ens uttala sej!

Nej, är det något vi måste bli bättre på så är det att tycka om och uppskatta oss själva.
Med fel och brister, precis som vi är.

Då börjar jag här och nu! På den här bilden så älskar jag mina axlar, typ bröstkorgen och mina armar, ja den inramade delen helt enkelt! Det ser ut som att jag är ganska muskulös, jag ser skapligt brun ut plus att den rosa färgen passar mej bra, det ser snyggt ut helt enkelt! Sen tycker jag att bilden är väldigt vacker i sin helhet!


090801, 14.07

Jag har tänkt på det här med att hjälpa äldre människor, hålla upp dörren eller hjälpa dom upp för trappan och sånt. Jag vågar inte riktigt göra det, jag är jätterädd för att dom ska bli förolämpade. Som att jag tycker att "här gick det minsann sakta" medans dom kanske känner sej väldigt pigga och inte alls vill att andra ska tro att dom behöver hjälp. Samtidigt får jag jättedåligt samvete om jag inte hjälper till eftersom tanten eller farbrodern då istället kanske tänker att jag var en ohjälpsam jävel. Nej det bästa är nog faktiskt att hjälpa till, jag menar, alla kan ju behöva ett extra handtag vilken ålder man än är i. Det behöver ju inte tyda på att man är gammal och hjälplös, bara hjälplös!

RSS 2.0