090808, 23.08

Kollade nyss på filmen The Pianist som handlar om typ andra världskriget? Det gör ont i hela mej när jag tänker på att folk faktiskt haft det så som dom har det i filmen och jag kan inte annat än att bli förbannad. Förbannad på att människor behandlades så på grund av sin etnicitet, förbannad på att människor fortfarande behandlas så på grund av sin etnicitet, förbannad på idioter till människor som stog och står bakom nazismens åsikter, förbannad på omvärlden som inte gjorde något då och som knappt gör något idag heller. Här lägger regeringen ner så fruktansvärt mycket energi på skit som nerladdningsfrågan, bestämmer sej för att nu gör vi alla Sveriges ungdomar till brottslingar.. Det känns inte ens som ett problem i jämförelse med nazismens hat som sprider sej över vårat samhälle. Är det något vi måste verkligen måste lägga ner tid och energi på så är det att krossa allt vad nazsimen heter!

För jag blir på allvar rädd när jag läser om att främlingsfientliga partier tar sej in bland dom som bestämmer världen över. Är det sånna människor vi vill ha vid makten? Nazisterna, är det dom som ska styra över oss? Människor som tycker att vi ska införa statliga raskontroller för att försökra oss om att alla är renrasiga och som vill se till att alla barn är genetiskt friska för att annars kunna göra oss av med dom som inte är friska. Det läskiga är ju att det faktiskt finns människor som ställer sej bakom nazismen. T ex fick Nationalsocialistisk front 1417 röster när dom ställde upp i riksdagsvalet 2006, vilket inte gav dom något mandat men ändå, det är 1417 för många röster..

Jag vill tro att vi människor har utvecklats och kommit ganska långt ifrån apstadiet men när människor på allvar vill "rasfördela" människor så börjar man ju undra..

Kommentarer
Postat av: TOBBE

Tack för din kommentar och ditt besök :)

Jag kan avsölja vad jag tycker om det där om sillisar. Men det inlägget kommer imorgon ;)har inlägget klart men ej publicerat. om du är nyfiken så är du välkommen att läsa det :D

2009-08-09 @ 01:11:47
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: mariaelisabeths'

thankkkks::::D

2009-08-09 @ 10:30:51
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/
Postat av: Tobias - Mitt liv genom en kameralins

Hejsan!

Hur står de till med dig idag? :D/Tobias

2009-08-09 @ 12:15:45
URL: http://perspektiw.blogg.se/
Postat av: Louize:)

D röstar på mig, va? :)

http://jeffelina.blogg.se/2009/may/12-maj-l.html

2009-08-10 @ 12:18:56
URL: http://thegirlfromstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0