091011, 18.27

Har just suttit och kollat några klipp på youtube som visa hur efterhängsna paparazzis är när det gäller Britney Spears (självklart när det gäller andra också) och jag tycker det är fruktansvärt. Det är inte konstigt om människor som hon går under totalt, det som är konstigt är snarare att så många ändå klarar av det bra. För det måste ju vara hemskt. Att bli hela tiden bli granskad, vart du än går så får du aldrig vara ifred. Du kan aldrig slappna av, du kan inte ens fjärta utan att det står på löpet dagen efter. Ta t ex den här diskussionen om att Britney skulle vara en dålig mamma. Det är klart som fan hon inte kan framstå som en bra mamma när människor inte låter henne vara det. Hon granskas ju in i minsta detalj hela, hela tiden och minsta felsteg blir en stor skandal, bara för att hon är känd. Hon tillåts inte ens försöka bevisa att hon är en bra mamma. Såg tex klippet när hon "höll på att tappa" en av sönerna, hur många föräldrar kan utan att ljuga säga att det aldrig har hänt? Det är väl inte ovanligt att ett litet barn nästan glider ur armarna på en? Eller att man snubblar till med sitt barn i famnen? Det gör en väl knappast till en dålig mamma. Men bara för att Britney är känd förväntas hon vara perfekt och felfri. Men hon är ju mänsklig precis som alla andra.

Nej, det som jag tror är sämst för Britneys barn är inte Britney själv, det är alla människor runt omkring som inte låter familjen vara ifred.

Kommentarer
Postat av: Cristin

Hejsan!

Jag ligger på plats 45 på bloggportalen och plats 48 i bloglovins allmänt kategori! Kicka gärna in i min blogg och säg vad du tycker om den! Gillar du den får du gärna prenumerera via bloglovin också (klicka bara på ikonen i menyn). Tycker du att det finns något jag borde bättra på? Ge gärna tips och kommentera gärna i mina inlägg! Jag vill veta vad du tycker! (: Du kanske tycker det är jobbigt att få ”läs min blogg” men det är inte riktigt det jag är ute efter eller så. Vill att du ska tycka till om min blogg. Vill gärna göra den så bra som möjligt!

Så gå in på http://ccristin.blogg.se-Cristin

2009-10-11 @ 22:18:45
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Takai

svar;

jag med <3

vill se nuu!

2009-10-11 @ 23:49:28
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: ღ MissCM

sv: ja visst var dom :)

2009-10-12 @ 07:26:25
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: HANNA

tack Gabby! :D allt bra? :)

2009-10-12 @ 08:13:56
URL: http://honhannah.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Okej, trevligt.Så hur har din helg varit då ?Om du har lust får du gärna gå in på http://pjohanna.blogg.se/2009/october/alla-far-vara-med-har-kommer-de-18-finaliste.html#comment och rösta på mig, jag har tävlingsbidrag nr 4. Skulle vara jättesjysst om du gjorde det.Kraam!

2009-10-12 @ 12:39:36
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0