100105, 15.42

Såhär i utomhusbelysningens tider måste jag ta upp just det ämnet. I den lilla byn jag kommer ifrån finns det en familj som smyckar sitt hus väldigt mycket. Sådär så att det är värsta tivolikänsla över det hela. Det pratas om det där huset och jag vet att många kallar huset saker som horhuset och casinot, och då med en inte alltför positiv klang. Men jag måste säga att jag tycker det är coolt. Ascoolt.


Det som är bra med just den här familjen är att deras utsmyckning är otroligt prydlig och stilren. Det är inget hafsigt upphängt på måfå utan det är raka linjer, precis på millimetern exakt och gissar att det är otroligt genomtänkt. Jag tycker det är skitsnyggt, ascoolt och jag blir inte det minsta förvånad om mitt framtida hus under juletid kommer lysa upp hela kvarteret.


Är det något jag beundrar så är det människor som vågar vara annorlunda och sticka ut. Speciellt i dagens samhälle, när vi alla vet att det absolut inte accepteras att vara annorlunda, vare sej det gäller klädstil, hårfärg eller utomhusbelysning. Det uppskattas inte alls utan visar tydligen bara på att den här personen måste det ju vara något fel på. Det stör mej något otroligt för jag kan verkligen inte förstå varför det skulle vara något fel på människor som till jul vill ha mycket belysning i trädgården eller som tycker att rosa hus är finare än traditionellt röda. Det är inget fel på personer som väljer en annan väg än dom flesta andra. Det är inget fel på människor som vill göra saker på sitt sätt.


Och ska det nu så bestämt vara fel på någon så ligger väl det i så fall hos dom som dömmer andra människor efter deras utomhusbelysning.





Bilden föreställer ett amerikanskt hus och är
liiite för mycket pyntat i min smak


Kommentarer
Postat av: Besih

some overdriven ;P

2010-01-06 @ 02:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0